Galéria

Forrás: Egy ilyen csodás szőnyeget vétek lenne kitakarni! Az átlátszó üveg, plasztik vagy a rácsos darabok illenek hozzá, melyek alatt átsejlik a minta.
Forrás: Ha elfér, használhatsz több dohányzóasztalt is, melyek vagy egyformák, vagy hasonlóak, akár egymás alá is betolhatóak!
Forrás: Játssz a fomákkal! Kerek asztalra helyezz, hangsúlyos szögletes formájú tálcát.
Forrás: Ha ilyen óriási dohányzóasztalt birtokolsz, helyezz el rajta egy minibárt csupa szép üvegű itallal, kancsóval és koktélalapanyaggal, nagyon hívogató!
Forrás: Ha az asztal maga egy műalkotás, ne zsúfold tele! Csak olyasmit tégy rá, ami diszkréten kiemeli a bútor különlegességét.
Forrás: Nem kell feltétlen túlzsúfolnod egy nagyméretű asztalt. Egy stóc könyv és egy váza virág mellett kiválóan érvényesül a különleges szobor.
Forrás: Kisebb térbe olyan asztalt válassz, mely átlátszó részeket is tartalmaz, hogy optikailag nagyobbnak tűnjön a szoba!
Forrás: A dobozok a legpraktikusabb dohányzóasztal-kiegészítők. Lehet több egyforma borítású, de különböző méretű vagy szimplán összeillő is, lényeg, hogy elrejthess benne minden csúnya, de fontos holmit, például a távirányítókat!
Forrás: Helyezd el a legszebb borítóval bíró regényeidet, dizájnkönyveidet és albumaidat az asztalon és rakj rájuk apró tálkákat vagy dobozokat!
Forrás: Tégy egymás mellé gyertyát és egy hozzáillő tálba néhány szép gyufásdobozt, váratlan és sokkal elegáns!
Forrás: Az apró terráriumok, leveles növények és kaktuszok többnyire igénytelenek, így nem kell félned attól, hogy elpusztulnak, mégis nagyon látványosak!
Forrás: Mutass egy kicsit a személyiségedből! Egy antik nagyító, szép ecsetek vagy egy különleges, látványos ékszer is helyet érdmel az asztalon.
Forrás: Üvegek és kristályok! Bátran használj olyan szokatlan dekorelemet, mint egy nagyító, egy üvegbúra vagy egy gyönyörű kristály.