Galéria

8 last minute karácsonyi shopping tipp egy feketeöves halogatóművésztől

Forrás:
Legfeljebb menet közben változtatsz rajta. De most nincs időd 'csak úgy benézni' egy üzletbe, 'hátha találsz valamit'. Csak célirányosan vásárolhatsz, a listádnak megfelelően, amit a reggeli kávéd mellett állítottál össze. Ez, mármint a célirányos vásárlás kellőképpen le is egyszerűsíti a lehetőségeidet – és természetesen rengeteg pénzt spórolhatsz vele.
Forrás:
Nézd meg az interneten, hogy a legfontosabb kiszemelt üzlet hánykor nyit és akkorra menj oda, hogy elkerüld a tömegeket és még feltöltve találd a polcokat (késhetsz 5 percet).
Forrás:
Olyan boltokban keresgélj, ahol biztosan tudod, hogy megtalálod, amire szükséged van. A 'hátha a 100 forintos boltban is kapható dekorragasztó' most nem működik, még akkor sem, ha tényleg ez a helyzet; irány a papírbolt! (Egyébként minek dekorragasztó? Jó lesz a cellux is, ami már van otthon.) 
Ja, és az ég szerelmére, ne tölts órákat azzal, hogy kiválogatod a legjobb minőségű árut; menj oda, ahol tudod, hogy mindig megtalálod a számításodat, akkor is, ha picit kiesik az utadból és/vagy drágább.
Forrás:
Még a forgalmasabb utakra nyíló üzletek is konganak az ürességtől, mert az utolsó pillanatban mindenki a plázákba megy, gondolván, hogy ott úgyis mindent megtalál. Nézd ki magadnak előre az útvonaladat a neten (tudod, a reggeli kávéd mellett), és csak akkor menj bevásárlóközpontba, ha muszáj.
Forrás:
Színházjegyet vagy akár vásárlási utalványt, amit online is megvásárolhatsz és szépen kinyomtathatsz. Szinte minden márkaboltban kapni ajándékutalványt; ha végképp nem tudod eldönteni, mit adj a szerettednek, szerezz be egyet! Annak biztosan örülni fog és szuperkönnyű becsomagolni.
Forrás:
Vagy tedd bele a bevásárlókocsiba, ha elég nagy. A lényeg, hogy ne kabátban vásárolj, mert attól meleged lesz, ami a stressz-szintedet növeli. Legyen nálad mindig ivóvíz is, és természetesen kényelmes ruházatban és cipőben intézd az utolsó pillanatos vásárlásodat.
Forrás:
Akár egy doboz csokit vagy egy szép, ízléses, esetleg mókás ajándéktárgyat (bögrét, törülközőt). Az ilyeneknek mindenki örül, később használni is tudja és így bebiztosíthatod, hogy legyen 'utánpótlás', ha esetleg megfeledkeztél volna valakiről.
Forrás:
Vásárold készen a bejglit, ne most tisztítsd ki a függönyöket, a friss bazsalikom helyett jó lesz a szárított... Az utolsó pillanatban vagyunk, ideje kihúzni egy-két kötelezőnek látszó kört a listádról. A karácsony nem ezekről a dolgokról szól, hanem az együtt töltött időről... Ezt most tényleg el kell kezdenünk magyarázni? Amúgy sincs időnk, rohannunk kell, mert az ajándékok felét még nem szereztük be... Legyen nektek is olyan laza karácsonyotok, mint nekünk!