Galéria

5 meglepő, szupersikkes szilveszteri szett

Forrás: HuncutNem tudod eldönteni, hogy otthon töltsd-e ezt az őrült estét, vagy menj el egy buliba? Mi azt mondjuk, csempészd az otthoni pizsidet a partiszettedbe! A mintás együttes szupermenőnek számít most és még kényelmes is, egészítsd ki mókás ékszerrel és magassarkúval.
Forrás: SzuperszexiA nadrágkosztüm alól kivillanó izgalmas melltartónál nem nagyon tudunk elképzelni famme fatale-osabb szettet. Annyira ütős, hogy talpig feketében és lapos talpú cipővel is működik.
Forrás: Finom eleganciaNem kell minden áron ellenállnod a csillogó daraboknak! De idén szavazz a szupermenő metálfényű pliszírozott szoknyára és egy kényelmes, de szexis kivágott pulóverre. Maradj a kifinomult, semleges színű daraboknál, így még a szüleidhez is elugorhatsz a buli előtt egy koccintásra!
Forrás: Játék az arányokkalViselj túlméretezett, elegáns inget és nadrágot, de csavarj rajta egyet egy az ing fölé húzott crop toppal vagy fűzővel! Majd adj hozzá egyszerű, de játékos kiegészítőket, végül pedig zsebeld be a bókokat, amik a szettedre érkeznek.
Forrás: Overál+csillogásSzerezz be a két ünnep közötti leárazáson egy fodros és/vagy aszimmetrikus overált, ami azonnal öltöztet és dobj mellé szikrázó magassarkút, clutchot és egy feltűnő fülbevalót, chokert vagy óriás koktélgyűrűt.