Galéria

10 testpozitív újévi fogadalom

Forrás: „Minden héten legalább egyszer meditálok és ismételgetem a 'szeretem magam' mantrát.”
Forrás: „Idén csak olyan ruhákat vásárolok magamnak, amikben csodálatosan érzem magam.”
Forrás: „Minden hónapban megtanulok egy új egészséges receptet, begyakorlom, hogyan kell minél szebbre és finomabbra elkészíteni – és aztán élvezem a saját főztömet.”
Forrás: „Minden nap megdicsérem magam valamiért, akármilyen apróság legyen is az.”
Forrás: „Egy hónapon át minden nap felírom, mit ettem és ittam, s megfigyelem, hogy mennyi minden múlik a folyadékbevitelen. Energetizáltabb, jókedvűbb voltam aznap, amikor több vizet ittam.”
Forrás: „Kiválasztom azt a testrészemet, amelyet a legszexibbnek találok és megpróbálom azt minden elképzelhető módon hangsúlyozni. Például ha büszke vagyok az izmos hátamra, olyan ruhákat vásárolok, amelyek szabadon hagyják ezt a területet.”
Forrás: „Akármilyen szégyenlős vagyok, 2017-ben legalább egyszer megmutatom másoknak is, milyen szuperül nézek ki. Például kiteszek egy szelfit az Instagramra.”
Forrás: „Valahányszor azon kapom magam, hogy másokéhoz hasonlítgatom a testem, mindig emlékeztetem magam arra, hogy most az ő szépségüket ünneplem és a magamét is.”
Forrás: „Valahányszor 'visszaesést' tapasztalok, például többet eszem a kelleténél vagy már hetek óta nem okozott örömet a mozgás, elismerem, hogy épp rosszabb passzban vagyok, és aztán továbblépek. Nem rágódom a negatív történések miatt, mert annak semmi értelme, hanem a következő lépésekre koncentrálok.”
Forrás: „Azért sportolok, mert szeretem a testem, nem azért, mert gyűlölöm. Amikor sportágat választok, az elsődleges célom az, hogy jól érezzem magam tőle, nem az, hogy lefogyjak. Bármilyen testmozgás az endorfinszintet növeli a testemben és boldogabb leszek tőle.”