Galéria

Sztárok, akik télen mondták ki a boldogító igent

Forrás: Fergie és Josh Duhamel álompárosa 2009. január 10.-én tartotta esküvőjét, tündérmesét meghazudtoló díszletben. 
Forrás: Johnny Depp és Amanda Heard házassága még igen firssnek mondható, hiszen 2015 februárjában tettek egymásnak fogadalmat egy tengerparton.
Forrás: Leighton Meester és Adam Brody 2014. február 15-én kötötték össze az életüket. Bizony, az még javában tél!
Forrás: Ava Gardner és Frank Sinatra esküvője már nem most volt, az biztos: 1961. november 7.-én.
Forrás: Cameron Diaz és Benji Madden esküvőjén Drew Barrymore és Nicole Richie voltak a koszorúslányok, 2015. január 15.-én.
Forrás: Sylvester Stallone 3 feleségéből a színésznő Brigitte Nielsent vette el 1985. december 15.-én, épp karácsony előtt. Sajnos ez a házassága is csak két évig tartott a színésznek. 
Forrás: Gisele Bündchen és Tom Brady is a telet választotta 2009 februárjában, azonban Santa Monicán olyankor nincs kimondottan hideg idő.
Forrás: Richard Gere 1991. december 12.-én vette el Cindy Crawfordot egy las vegasi kápolnában. Milyen romantikus...
Forrás: Kate Winslet 2012. december 5.-én ment hozzá harmadik férjéhez, Ned Rocknrollhoz (polgári nevén Abel Smith), és Leo DiCaprio kísérte ekkor az oltárhoz. 
Forrás: Will és Jada Pinkett Smith 1997. szilveszterén házasodtak. Tuti, hogy kimaxolták a bulit!
Forrás: Kate Hudson 2000-ben, újévkor mondott igent Chris Robinson énekesnek. A házasságuk 7 évig tartott, egy közös gyerekük született.
Forrás: Úgy tűnik Tom Cruise is a téli esküvőkre esküszik, hiszen 2006. novemberében vette el Katie Holmes színésznőt...
Forrás: És 1990. szentestéjén pedig első feleségét, Nicole Kidmant. Biztosan szereti az ünnepi hangulatot.
Forrás: II. Erzsébet és Fülöp herceg 1947. november 20.-án fogadtak örök hűséget egymásnak. Ez pedig azóta is tart, így jövőre ünnepelhetik a 70. évfordulójukat! Ez nem semmi!
Forrás: Sofia Vergara és Joe Manganiello 2015. november 22.-én álltak oltár elé, pontosabban ebben a csodás virág zuhatagban mondták ki az igent.
Forrás: Solange Knowles és Alan Ferguson 2014. november 14.-én New Orleansban kötötték össze hivatalosan is az életüket, a násznéptől pedig azt kérték, hogy a fehér különböző árnyalataiban tiszteljék meg őket a ceremónián.