Galéria

4 vicces feladat páros futóedzésekhez

Forrás:

Miközben az egyik futótársaddal szembefordulva guggolásokat végeztek, fapofával dicsérd meg a társadat úgy, hogy közben megpróbálod megnevettetni. Ha sikerrel jársz, odaszaladsz a következő ellenfélhez, a kacagó vesztes pedig visszafut a sor végére. A kedvenc bókjaink között elhangzott olyan, hogy „fogadok, hogy tök szexin majszolod a kukoricát” és „ha te csinálod, az intim torna is könnyűnek tűnik”.


Forrás:

Guggolásokat végezve játsszatok az ellenfeleddel kő-papír-ollót. A nyertes futva elvezeti a vesztest a park egyik sarkába. Minden sarokban más kihívás vár rátok, ami lejtő- vagy lépcsőmászással jár együtt, hogy a futók visszajuthassanak a központi edzőterületre. Amint visszaértek, új ellenfelet kell választaniuk.

 


Forrás:

Fenék a magasban, fej előrehajtva, négykézláb mászás. Ennyi. Sajnos mai korunkban nem viselkedünk eléggé állatiasan. A gyakorlat arra jó, hogy az emberek felismerjék, mennyire gyenge a csípőjük, a válluk, a törzsük, és hogy milyen állatok a medvék, amiért így haladva akár 50 km/h-s sebességre is képesek.


Forrás:

A csapat körbe-körbe fut, közben a vezető odakiált nekik egy kategóriát. Ha te is beletartozol, középre szaladsz és elvégzed a megnevezett gyakorlatot (négyütemű fekvőtámasz, fekvőtámasz stb.), aztán visszatérsz az örvényhez. A kategória lehet egyszerűen „ha házas vagy”, de akár valami bonyolult is, például „ha félsz a pókoktól, a kígyóktól és/vagy a kacsáktól”. Érzésünk szerint e gyakorlatnak köszönhetően egész jól megismerjük a csapatot.