Galéria

Vicces dolgok karácsonykor, amit csak a bolti dolgozók érthetnek

Forrás: 1. karácsonyi életérzés:

Már több hónapja az arcodba bámul a karácsonyi dekoráció, amitől úgy érzed, már legalább egy éve karácsony van, és elgondolkozol, hogy jó lenne egy trópusi szigeten tölteni az ünnepeket...
Forrás: 2. karácsonyi életérzés:

A rohanó, tolakodó emberek látványa, és persze zaja. Sosem voltál klausztrofóbiás, vagy tömegiszonyos...de most hirtelen minden ehhez hasonló tünetet elkezdesz felfedezni magadon.
Forrás: 3. karácsonyi életérzés:

A végtelennek tűnő karácsonyi zene. Munka után elég csak annyit mondani neked, hogy 'Mariah Carey', és máris sikítva menekülsz a helyszínről. Jobb esetben már annyira hozzád nőtt a karácsonyi dal áradat, hogy észre sem veszed milyen zene szól.
Forrás: 4. karácsonyi életérzés:

Ujjongásban törsz ki, ha csak óránként kell ezt elpakolnod...
Forrás: 5. karácsonyi életérzés:

Azt a mondatot, hogy 'zöld gomb, pin kód, zöld gomb' már robotot megszégyenítő hangsúllyal mondod, és közben persze végig mosolyogsz. 
Forrás: 6. karácsonyi életérzés:

Rendíthetetlenül mosolyogsz. Mert ez a dolgod, azon felül, hogy segítőkész, türelmes és kedves legyél... Továbbá nem vagy biztos benne, hogy éjjelre is így marad-e az arcod.
Forrás: 7. karácsonyi életérzés:

A síró, üvöltő gyerekek hangja felér egy előkarácsonyi nagykoncerttel, így idén nem költesz ilyesmire...
Forrás: 8. karácsonyi életérzés:

A pillanat, amikor rájössz, hogy elfogyott a legkelendőbb cucc, amit tényleg minden második vásárló keres, és hogy ezt most mindegyikőjükkel közölnöd is kell...hát, az felbecsülhetetlen.
Forrás: 9. karácsonyi életérzés:

Ha egy fillér borravalót sem kapsz, pedig vagy 1 órán át készséggel ugráltál annak az egy vásárlónak.
Forrás: 10. karácsonyi életérzés:

Amikor nálad fizet a 'kuponos vásárló'.
Értsd:
-vagy az egész összeget kuponokkal fizeti ki, amit egyesével le kell húzogatnod és dokumentálnod
- vagy csak egy részét fizeti kuponnal, amiből majd nem tudsz visszaadni, és ezt értésére kell adnod
-vagy épp, hogy ajándék kupont, vagy kártyát akar vásárolni, amire összeget lehet feltölteni. Ezzel általában nincs is gond addig a pontig, amikor már a feltöltés után vesz észre egy még szebb dizájnnal ellátott plasztik kártyát...
Forrás: 11. karácsonyi életérzés

Amikor ráébredsz, hogy ma van nálatok a beöltözős-kedvezményes nap, és alig hiszed el, hogy valaki tényleg teljes hacukában érkezik. :D
Forrás: 12. karácsonyi életérzés:

Amikor úgy érzed, hamarosan jégtáblává fogsz dermedni, az állandó ajtó nyitogatástól.
Forrás: 13. karácsonyi életérzés:

A segítséget kérő vásárlók, akiknek a kedvéért gyakran még fel is kell próbáld a pulcsikat, mert szerintük pont az lehet a méreted, mint annak, akinek viszik.
Forrás: 14. karácsonyi életérzés

Amikor a főnököd kitalálja, hogy karácsonyi egyen öltözékben kell lenniük a dolgozóknak. Imádod, hogy egész nap a fejedet szétnyomó szarvas fejdíszt, mikulás sapkát, vagy egy karácsonyi csúnya pulcsit kell viselned.
Forrás: 15. karácsonyi életérzés

A sóhaj, ami elhagyja a szádat, nem szól másnak, mint hogy számításaid szerint épp most csomagoltad be a 653426.-ik ajándékot.
Forrás: 16. karácsonyi életérzés:

Amikor a nap végén (is) ez a látvány fogad a próbafülkékben...