Galéria

4 tanács, hogy pályán maradj az ünnepek alatt is

Forrás:

Figyelj arra, mikor ünnepelsz

Ha szeretnéd, akár egész nap cukorral tömhetnéd magad. Próbáld meg viszont limitálni a cukros italok és édességek fogyasztását. Ha kávézni mennek, ne kérj bele szirupot, kérd zsírszegény tejjel. Egy-egy ilyen kilengés nem árt meg, de törekedj arra, hogy sok zöldséget és vizet fogyassz!


Forrás:

Ne hagyd ki a zöldségeket!

Figyelj oda az adagokra és a húsok mellé fogyassz több zöldséget, hogy egészséges maradj. Ha pedig tudod, hogy nem lesz sok zöldség az asztalon, dobj össze egy salátát, ezzel figyelmesebbnek fogsz tűnni.


Forrás:

Maradj hidratált

A víz a legjobb barátod, de a sok buli és evés közepette még jobban oda kell figyelned a megfelelő folyadékpótlásra, hogy egészséges maradj és felpörgesd az anyagcseréd. Lehet, hogy csak azért vagy éhes, mert napközben keveset ittál. Ha pedig lecsúszott 1-1 pohár ital az asztalnál, utána egyből igyál egy nagy pohár vizet.


Forrás:

Maradj aktív

Még a legpörgösebb napokon is próbálj minél jobban ragaszkodni az edzéstervedhez. Ha nem reális, vagy újdonságot szeretnél kipróbálni, menj el egy közös futásra a családtagjaiddal, vagy túrázz, esetleg síelj, vagy szánkózz.