Galéria

Ez a 7 trend uralja a lakberendezést 2017-ben

Forrás: Drágakőszínek Búcsú a bézstől! A falakon és a kiegészítőkön is a drágaköveket idéző, mély színek uralkodnak, mint a smaragdzöld vagy az ametisztlila, illetve a természetben is megtalálható pasztellárnyalatok, ez a két véglet egyébként meglepően jól is passzol egymáshoz.
Forrás: OkosházAhogyan az életünk egyéb területein is egyre nagyobb teret nyernek a kütyük, úgy az otthonunk is egyre „okosabb” lehet. Hamarosan a lakások legtöbb funkcióját hangparancsokkal és applikációkkal irányíthatjuk!
Forrás: Matt konyhabútorokMerész, mégsem hivalkodó megoldás, ami diszkréten emeli ki a bútor színét és formáját.
Forrás: Szegecselt bútorokA kárpitozásból eredő funkcionális dizájnelem meghódít más bútorokat is, gardrób- és tálalószekrényeken tűnik fel akár elhagyva eredeti funkcióját, csupán dekorációként.
Forrás: Márvány Régi klasszikus, ami most újjáéledt hamvaiból. A márvány mellé fa és fém dukál, de nem csak az anyagot használhatod, szerezz be márványmintás textileket is!
Forrás: Metrócsempe Nem teljesen új, ám annál makacsabban jelenlevő trend a metrómegállókat idéző olcsó fehér csempe használata. Kontrasztos, mégis jól illik a különböző stílusokhoz. Matt változatban két trendet is üthetünk egy csapásra! <!-- [if gte mso 9]> <w:LsdException Locked='false' Priority='31' QFormat='true'
Forrás: Ólomfehérrel kezelt fa Ez a technológia kiemeli a fa egyediségét, korábban inkább a luxusvonalon dominált, de mostanra kezd jobban elterjedni. Szekrények, asztalok és székek is készülnek így.