Galéria

8 kellemetlen tünet, amit energiavámpírok okozhatnak

Forrás:

Nem csak idegesek leszünk, de hirtelen azt érezzük, mindenkit felpofoznánk? Mély levegő és eltávolodás (5 perc a mosdóban) – ez a jó megoldás.
Forrás:

Gyakran az energiavámpír arckifejezése és kisugárzása elég ahhoz, hogy ránk is átragadjon az idegessége. Ha konkrét ok nélkül lesz úrrá rajtunk az aggódás, menjük át egy másik szobába.
Forrás:

Nézzünk szét, vajon ki vette magához az energiánkat!
Forrás:

Ha édességre vágyunk, az gyakran energiahiányról árulkodik.
Forrás:

Ez is egy olyan (gyakran) megmagyarázhatatlan tünet, amire hajlamosak vagyunk, ha valakinek nagyon negatív, rossz a kisugárzása a környezetünkben.
Forrás:

Rosszul érzed magad? Emlékezz csak vissza: nem az imént jegyezte meg a kolléganőd, milyen jól áll neked az a pár plusz kiló, amit az utóbbi időben magadra szedtél? Látszólag elengedted a füled melett, de a tudatalattid és a szervezeted reagálhat így rá!
Forrás:

Bármit is csináltál eddig, nem találsz vissza a gondolatmenetedhez és nehezedre esik folytatni azt? Ki is volt az, aki félbeszakított és miért? Na látod – itt a magyarázat!
Forrás:

Hirtelen szomorú, lehangolt és depis lettél, és semmihez nincs kedved? Vajon nem azért van ez, mert az elmúlt tíz percben a sógornőd panaszáradatát hallgattad?