Galéria

Az erőszak nem lehet erotikus; íme 8 filmes példa

Forrás:
Bret Easton Ellis egy pszichopatát írt meg regényében, Christian Bale pedig eljátssza ezt a szörnyeteget a kultregényből készült filmben. Nehéz megállapítani, hogy melyik a legszörnyűbb jelenet; talán az, amelyikben két prostituáltat végez ki szex közben. Csak erős idegzetűek kattintsanak.
Forrás:
Brandon Teena, a transzszexuális fiú sajnos a film végén lebukik; a kisváros férfi lakói nem képesek elviselni, hogy ő lánytestbe született és Brandonnel megtörténik az elmondhatatlan.
Forrás:
Enyhén szólva felzaklató film egy beteg szubkultúráról, amelynek tagjai az autóbalesetben megsérült, eltorzult testet tartják erotikusan vonzónak. És mindent megtesznek azért, hogy a saját testük se maradjon ép.
Forrás: A titkos társaság állatias orgiáit felvonultató filmben is elmosódnak a határok szex és erőszak között.
Forrás:
Lisbeth Salander magányos, kiszolgáltatott fiatal lány, akit durván megerőszakol a gyámja a 2009-es svéd filmben, majd 2011-es amerikai remake-jében is. Lisbeth azonban kegyetlen, horrorisztikus bosszút áll. Ebben a krimiben is felbukkan a szex, illetve az erőszak számtalan válfaja.
Forrás:
Megint egy szekta, amelynek tagjai első ránézésre szimpatikus fiatalok. Mindenféle ürügyekkel becsöngetnek villákba, ahol kirabolják, megölik és megerőszakolják a lakókat. Miért? Csak. 
Forrás:
Pier Paolo Pasolini utolsó filmjét tényleg csak a legerősebb idegzetűeknek ajánljuk. A fasizmus jelenik meg benne válogatott szexuális kínzások formájában. Nyugi, a fekália csokoládéból, lekvárból és kekszből volt összeállítva.