Galéria

14 nő, akinek a terhességi hormonok totál elvették az eszét

Forrás: „Reggel ebédet csomagoltam a férjemnek, aztán ebédidőben kaptam tőle egy fotót a szendvicsről, amiben nem volt semmi! Csak két szelet üres kenyér.”
Forrás: „Amikor kitöltöttem a bejelentő lapot a kórházban, egyszerűen nem emlékeztem, hány éves vagyok. Fogalmam se volt, melyik évben születtem. Szerencsére épp hívott a nőgyógyászom asszisztense és így meg tudtam kérdezni.”
Forrás: „Teletankoltam a kocsit és elindultam. Néhány pillanattal később megállított a rendőr. Még mindig ott volt a kezemben a benzin ára. A zsaru volt olyan kedves és visszavitte nekem a benzinkútra.”
 
Forrás: „A pénztárgéppel dolgoztam a munkahelyemen, és egy ponton megpróbáltam végighúzni egy bankjegyet a bankkártyaleolvasón. Aztán csak néztem, mint a moziban, és azt kérdeztem: 'Miért nem működik?'.”  
Forrás: „A slusszkulccsal próbáltam kinyitni a bejárati ajtót. Egy másik alkalommal meg a mikrohullámú sütő gombjain tárcsáztam egy számot.”
Forrás: „Hazaértem és eszembe jutott, hogy le kéne hallgatni az üzenetrögzítőt. Álltam a konyhában és próbáltam visszaemlékezni, hol van. Időbe telt, amíg rájöttem, hogy 12 éve nincs üzenetrögzítőm.”
Forrás: „Sms-t akartam írni a macskámnak, hogy elmondjam neki, mennyire hiányzik. Amikor nem találtam Csámpás számát a kontaktlistámban, sírva fakadtam.”
Forrás: „A villanykapcsolót fel-le kattintgatva próbáltam lehúzni a vécét, aztán lamentáltam, hogy miért nem működik. Legalább öt percig tartott.”
Forrás: „Megkérdeztem a nővéremet, mennyibe kerül egy 5000 forintos ajándékutalvány.”
Forrás: „Képtelen voltam beüzemelni a mikrót. Csak nyomogattam a start gombot, de nem akart beindulni. Elbőgtem magam, mire kijött a férjem, becsukta az ajtót és megnyomta a start gombot. Működött.”
Forrás: „Vágtam magamnak egy darab sajtot. A maradékot betettem az evőeszköztartó fiókba, a kést a sajttároló fiókba raktam a hűtőben, a tányért, amelyen sajtos kekszfalatkákat készítettem magamnak, úgy ahogy volt, betettem a mosogatóba. Majd távoztam a konyhából, leültem a kanapéra és nem emlékeztem, miért álltam fel. Soha nem mondtam meg a családnak, hogy én voltam.”
Forrás: „Egyszerűen nem jutott eszembe a 'kéz' szó. Órákon át 'karlábfejnek' neveztem.”
Forrás: „A tévé-távirányítót a hűtőben felejtettem. Kétszer is. Mindkét alkalommal napokig tartott, amíg megtaláltam.”
Forrás: „Tükörtojást sütöttem, és nem értettem, miért nem sül meg. Egyszer csak belém hasított, hogy nem kapcsoltam be a tűzhelyet. 10 percen át bámultam a nyers tojásokat.”