Galéria

Forrás: Csatolj óriásfülbevalót a füledbe és kanyarints egy blézert a póló fölé, voilá, már készen is állsz az esti programra!

Mango, 3595 Ft
Forrás: Egy ilyen hosszú, keskeny sáltól rögtön 70-es évek hangulatot kap a szetted. Hordd kettő vagy egysoros verzióban, lógva, csomózva vagy akár masnit is köthetsz belőle!

H&M, 1990 Ft
Forrás: Legyen kövekkel kirakott, madzagra fűzött vagy szalagos megoldás, a chokerrel nem lőhetsz mellé. Előbbi elegánssá teszi a pólót, a madzagos vagányá, míg egy bársony- vagy szaténszalag bájossá. De akár halmozhatod is őket!

Stradivarius, 2995 Ft /5 db
Forrás: Az övtáska megújult és kevésbé sportos, inkább letisztult, elegáns vagy éppen csillogó formában tért vissza. Tökéletesen kényelmes és praktikus buliban viselni, mert könnyen tudsz benne táncolni!

Zara, 7995 Ft
Forrás: A műszőrme gallért nem csak kabát vagy dzseki tetejére teheted, hanem egy pólóra vagy pulóverre is, kicsit nagyvilágibbá teszi az egyszerű darabokat, válassz belőle élénk színűt!

Asos, 15 font
Forrás: A testláncok szexissé teszik az egyszínű pólót, mert kihangsúlyozzák az alakot. A magasan zárt garbó vagy kereknyakú plókra vedd rá, vagy egy mély kivágású darab alá.

Parfois, 5995 Ft
Forrás: Egy kisméretű kendőben rengeteg lehetőség rejlik, viselheted chokerként, masnit is köthetsz rá oldalt a nyakadon, belefűzheted a farmered övtartójába vagy a csuklódra is köteheted, nagyon jópofa, eredeti kiegészítő!

Massimo Dutti, 14995 Ft