Galéria

10 jel, ami arra utal, hogy túl empatikus vagy

Forrás: # Szinte gondolkodás nélkül mondasz igent minden hozzád intézett kérésre, mert úgy érzed kutya kötelességed segíteni.
Forrás: # A barátaid azért nem mondják el azonnal, ha valami rossz történik velük, hogy nehogy túlzottan a szívedre vedd.
Forrás: # A Facebook megosztásaid 90%-át állatmenhelyes felhívások teszik ki.
Forrás: # Amikor a férjed beszél a munkahelyi problémáiról, egy idő után úgy érzed, mintha te is ott dolgoznál, és megjegyzéseiddel erőteljesen kiállsz az álláspontja mellett.
Forrás: # Egész éjjel nem alszol, mert aggódsz, hogy az utcasarkon alvó - egyébként meglehetősen goromba, - hajléktalan bácsi vajon túléli-e az éjjeli fagyot.  
Forrás: # Túl sokszor hallod a gyerekeidtől, családtagjaidtól, bárkitől azt a mondatot, hogy „ne aggódj már állandóan”!
Forrás: # Egy világot megrázó hír, szomorú esemény kapcsán napokig nem térsz magadhoz. Néha már-már a gyász jeleit mutatod, még ha téged sem közvetlenül, sem közvetetten nem érintett a dolog.
Forrás: # Ha jól átgondolod, tulajdonképpen többet törődsz mások gondjával-bajával, mint a sajátoddal.
Forrás: # Ha valakik beszélgetnek az aktuális gondjaikról, ami alatt te csak hallgatóság vagy, akkor is szinte úgy érzed, hogy az már a te problémád is.
Forrás: # Titokban te eteted a környék összes kóbor macskáját. Ja igen, és néha még a kedvenc felvágottadat is inkább nekik adod, ahelyett, hogy megennéd.