Galéria

Ezt mondja rólad a kedvenc frizurád

Forrás: Laza, könnyed és erőlködésmentes a stílusod. Ott vagy minden bulin, de másnap nem fetrengsz a másnaposságtól. Ritkán veszíted el a türelmed vagy szitkozódsz, de amikor mégis, az valóban mélyen érint, akárcsak az, amikor szerelembe esel.
Forrás: A kreativitás és a praktikusság egyensúlyban van benned. Soha nem dönt le (teljesen) a lábadról egy romantikus ábránd, de nem is kell mindennek katonás rendben lennie az életedben, nem ragaszkodsz mindenképp a rutinodhoz. Sokoldalú vagy, ezért meg tudsz birkózni mindenféle problémával.
Forrás: Elsőre lehet, hogy csendesnek tűnsz, de éles eszű vagy és kitűnő a humorérzéked. Tapintatos és elbűvölő vagy, szeretsz új embereket megismerni. Kellemes társaságod mindig emeli az esemény hangulatát, könnyen jobb kedvre deríted az embereket.
Forrás: Büszke vagy arra, ahogy kinézel és arra, amiket elértél. Keményen dolgozol a céljaidért és nem vagy hajlandó önsajnálatba süllyedni. Mindig gyorsan talpra állsz egy kudarc után.
Forrás: Gazdag lelkivilággal bírsz és akkor vagy a legboldogabb, ha kreativitást igénylő feladatokon dolgozhatsz. Fáradhatatlan kreativitásodról és eredeti ötleteidről ismernek az emberek. Tisztán látod magad előtt, mit szeretnél elérni és azt is tudod mit kell tenned érte.
Forrás: Javíthatatlan romantikus vagy és elképesztően nyitott személyiség. Mindig próbálod a legjobbat meglátni másokban, aminek köszönhetően mágnesként vonzod az embereket.
Forrás: Kreatív és intellektuális is vagy. Mindenben tudod értékelni a szépséget és több terület is érdekel, ahol magad is alkothatsz. Már az is művészi, ahogy mozogsz, ahogy beszélsz, vagy amivel körülveszed magad.
Forrás: Összeszedett vagy és szereted, ha rendben vannak a dolgok. Boldoggá tesz, hogy az vagy, aki és hogy tudod, mi illik hozzád. Nem érdekelnek a kárászéletű trendek, a klasszikus, szerény és ízléses stílus áll közel hozzád. Tudod, mit szeretsz és kitartasz mellette.
Forrás: Könnyedén összpontosítasz és elhivatott vagy. Keményen dolgozol a céljaidért és felnéznek rád az emberek, mert kétszer annyi mindent tudsz elintézni fel annyi idő alatt, mint mások.
Forrás: Nyugodt, laza és összeszedett vagy. Szereted a semleges, egyszerű dolgokat. Gondoskodó természeted van és nem ítélkezel mások felett. Úgy fogadod el az embereket, amilyenek, ezért sokan keresik a társaságodat.
Forrás: A családod és a barátaid a legfontosabbak számodra, imádsz kimozdulni és emberek között lenni. Megbízható és kedves barát vagy, aki mindig készen áll arra, hogy meghallgassa a szerettei problémáit és segítsen nekik.
Forrás: Kiváló a humorérzéked és határtalan energiával rendelkezel. Lojális vagy és megvéded azokat, akik közel állnak hozzád. Nem bántódsz meg minden apróságon, emelt fejjel engeded el a füled mellett.
Forrás: Mindennek a története érdekel és figyelmet fordítasz a legapróbb részletekre is. Inkább szeretsz megfigyelni, mint a figyelem középpontjában lenni. Jól tudod használni az így megszerzett tudást az emberekkel való kapcsolatodban és a munkád során.
Forrás: Elegáns és magabiztos vagy. Nem könnyen veszíted el a fejedet, higgadt vagy még a legrázósabb helyzetekben is. Diszkrét vagy, nem fecsegsz ki mindent magadról bárkinek. Időt szánsz arra, hogy megbizonyosodj arról, ki megbízható és ki nem, ki előtt lehetsz sebezhető és ki előtt nem.