Galéria

8 híresség elárulja, hogyan vigyáz az alakjára az ünnepek alatt

Forrás:
„Aki ismer engem és a családomat, az tudja, hogy hálaadáskor és karácsonykor tánccsatákat szervezünk. Mint például ebben a videóban. Amúgy szeretem lemozogni a t traktát, de ha ehhez sincs kedvem, akkor fürdőbe megyek és szaunában, gőzfürdőben izzadom ki a mérgeket magamból. 
Furcsának hangozhat, de nincs beütemezve, hogy mikor edzek. Ez azt jelentené, hogy 45 percet mozgok egy nap, míg a többi időben mereszthetem a hátsóm... Ehelyett egész nap fel-felugrálok és csinálok néhány guggolást vagy felülést. Miközben sminkelek vagy a hajamat lövöm be, lábemeléseket végzek, fogmosás közben squat-okat csinálok és lábsúlyzókkal járkálok otthon.”
Forrás:
A modell férjével, Tom Brady amerikaifutball-sztárral és gyerekeikkel rendkívül szigorú diétát követnek és saját szakács főz rájuk. Az étrendjük 80%-ban zöldségekből áll (itt írunk róla). Magától értetődik, hogy ünnepek vagy nyaralás alatt sem fogyasztanak mást; ugyanakkor ha elutaznak, akkor a szakács a helyi alapanyagokból válogat. A séfjük szerint Gisele évente egy léböjtkúrát is végigcsinál.
Forrás:
A műsorvezetőnő saját bevallása szerint már minden diétás módszert kipróbált; az utóbbi időben a Weight Watchers diétára esküszik. Ennek lényege, hogy nagyon szigorúan, egy szakértő segítségével előre kidolgozott terv szerint kell figyelni és mérni, hogy miből mennyit eszünk, de ebből következően nincs olyan táplálék, amit meghatározott mennyiségben ne fogyaszthatnánk. Oprah, mint 2016 januárjában bejelentette, ennek a módszernek köszönheti, hogy a karácsonyi ünnepek során életében először egy grammot sem szedett fel. „Általában 3-4 kilót hízom ilyenkor” – vallja be.
Forrás:
„Amikor télen forgatok, számomra nincs karácsonyi dőzsölés” – tárja szét a karját a színésznő. Nos, legalább őszinte.
Forrás:
„Nem stresszelek rá a dolgokra. Általában beadom a derekam és mindenfélét megeszem, aztán majd januárban ledolgozom az eredményt. Nehéz ellenállni a kísértésnek” – tanúsít őszinteséget a színésznő.
Forrás:
„Az ünnepek előtt alig eszem, hogy aztán négy napon keresztül mindent összezabáljak, ami csak elém kerül. Ezután beteszek egy Tracy Anderson-dvd-t és jól ledolgozok mindent.”
Forrás:
„A diéta olyan, mint egy bankszámla. Jól tesszük, ha egész nap belső monológot folytatunk: ha már ettél néhány falat csokit, később ne edd meg a sajttortát is. Így nem billensz ki az egyensúlyból” – írja a tévés műsorvezetőnő egyik önsegítő könyvében.

 


Forrás:
Mindent eszem, de mértékkel. A lényeg, hogy kis adagokat együnk. Így jól érzem magam, azt eszem, amit akarok, élvezem az ünnepeket. Ha sütit kívánok, megeszem! Persze csak egyet, így bűntudatom sincs.
Az egyszerű, otthon végezhető gyakorlatokra esküszöm, főleg, ha utazom és nem jutok el az edzőterembe. Guggolásokat, fekvőtámaszt BÁRHOL végezhet az ember. Mindig csomagolok magamnak ugrókötelet is, mert az könnyű és nem foglal sok helyet.