Galéria

Donald Trump legnagyobb numerái - Fotók: Mirror

Forrás: Ivana Zelnickova Trump 67 éves most, annak idején az a hír járta, hogy minden egyes gyerek után 250 ezer dollárt kapott apától, végül pedig 1992-ben váltak el Marla Maples szépségkirálynő miatt.
Forrás: Marla Maples 6 évig volt Mrs Trump, előtte azonban sok kellemetlen percet okozott elődjének, ugyanis  volt az, akivel az egykori feleség összefutott a sítúrán Aspenben.
Forrás: A First Lady öt éves kora óta modellkedik, sőt, leendő férjével is egy Fashion Week party-n ismerkedtek meg, igaz, Trump akkor éppen egy másik nővel randizott. Ez Melaniat egyáltalán nem gátolta abban, hogy ő legyen a következő Mrs. Trump és ez 11 éve igen jól megy neki.
Forrás: Persze, Trump nem mindekit vett feleségül, akivel összefújta a szél, itt van például Gabriella Sabatini, aki a karrierje csúcsán ismerte meg a leend elnököt. Trump így tett egy kis kitérőt két feleség között, de nem igazán nyűgözte le az argetin teniszcsillag.
Forrás: Carla Bruni lehetett volna az amerikai elnök felesége is, de ő inkább a francia államfőt választotta. A hölgy Mick Jagger után találkozgatott Donald Trumppal, de végül úgy érezte, hogy nem egymásnak teremtődtek.
Forrás: Allison Gianninival a Marlaval való válás alatt találkoztak, amikor a főnök 50 éves volt, a hölgy pedig éppen 27. Az els randijukon Trump végig a feleségéről beszélt és arról, hogy mennyire szereti, így érthető, hogy Allison nem erőltette a hosszú kapcsolatot.
Forrás: Jackie Siegel színésznő a kampány alatt is büszkén nyilatkozta, hogy még mindig jó barátok Trumppal és nagyon okos és karizmatikus embernek tartja. Nem sokáig randiztak a kilencvenes évek végén, de 'elég jókat buliztak együtt'.
Forrás: Kara Young gyűrűs menyasszony volt 2001-ben, amikor behálózta a milliárdos, így sokáig szerelmi háromszögben éltek. Végül egy rádiós műsorban szakított a modellel Trump, néhány perccel azután, hogy Kara az ellenkezőjéről beszélt a hallgatóknak.