Galéria

Tűnj ki a tömegből! 7 színes télikabát minden alkatra

Forrás: Ez a barátságos sárga szín a legborúsabb téli napot is felvidítja. Ha inadba szállna a bátorságod, vedd meg zöld színben!
Steppelt kapucnis kabát RESERVED 16 995 Ft (42-es méretig)
Forrás: Soha nem megy ki a divatból az irhakabát – annak utánzata még kevésbé. A strapabíró öv karcsúsít, a prémes gallér és a mandzsetta pedig eltereli a tekintetet a csípőtájékról.
Hasított bőr hatású kabát prémes gallérral F&F 17 900 Ft (46-os méretig)

Forrás: Mindenhez megy, mégsem fekete, viszont szuperkönnyű és a hozzá járó zsákocskába csomagolva helytakarékosan szállítható ez a praktikus, meleg, csípő alatt végződő tollkabát.
Kapucnis tollkabát keki színben TCHIBO 31 995 Ft (L-es méretig)
Forrás: Ez a könnyű kabát oldalt záródik, vagyis gömbölyű idomokkal rendelkezőknek sem kell megijedniük tőle. Sötétkékben is kapható, biztos, ami biztos.
Púderrózsaszín, gyapjúkeverék kabát H&M 24 990 Ft (46-os méretig)
Forrás: Hosszú évekre szóló befektetés ez a könnyű, enyhén karcsúsított, vízálló dzseki, levehető kapucnival. Bátrabbak próbálják fel a magenta változatot!
Glam-her Down Jacket világoskék színben COLUMBIA 69 990 (XL-es méretig)
Forrás: Az edzőcipő és a túrabakancs után naná, hogy a síkabát is elfoglalta méltó helyét az utcán is viselhető sportruházati cikkek között. Természetesen síeléshez vagy bármilyen téli szabadtéri tevékenységhez is tökéletes ez a már-már pixelmintásnak nevezhető darab.
Vízálló, sokzsebes síkabát WED'ZE 12 990 Ft (XL-es méretig)
Forrás: Az idei tél egyik legnagyobb nyertese a műszőrme. Ez a krémszínű kabát mindenhez megy, elegáns és sportos utcai összeállításhoz egyaránt. 
Krémíszínű műszőrme kabát ASOS 40070 Ft (44-es méretig)