Galéria

8 hátborzongató megcsalás-történet, amely reméljük, nem fogja elvenni a kedved a randizástól

Forrás:

Meglepetésbulit szerveztem a pasimnak, akivel már egy éve jártam. Megkértem a barátját, hogy segítsen, aki erre úgy nézett rám, mint egy hülyére. Végül megszólalt:
– Persze, segítek, de szerintem a barátnőjével tervez valamit. – Csak álltam, mint akit fejbevágtak, erre ő: – Ja, azt hittem, már szakítottatok.
Forrás:
A barátnőm az én telefonomról sms-ezett a csávóval, akivel a tudtomon kívül kavart. Aztán elfelejtette törölni az üzenetet.
Forrás:

Sok szeretettel gratulálunk
Már 5 éve együtt voltunk és megvolt az eljegyzés is. Egy nap késő este arra mentem haza, hogy a vőlegényem és a legjobb barátnőm a konyhaasztalon csinálják. Mindent elkövettek, hogy meggyőzzenek: csak véletlen baleset volt az egész, egyszeri alkalom. Később kiderült, hogy a barátnőm ekkor már terhes volt tőle.


Forrás:

A közösségi média korában...
Három hónapja randiztam ezzel a fiúval, és gyanítottam, hogy valami suskus van. Ezért 'cselből' feltettem magunkról közös szelfit a Facebookra egy romantikus utazásról, és betaggeltem őt. Alig néhány órával később a srác épp aludt, amikor jön egy Facebook-üzenet egy csajtól, aki arról érdeklődik, hogy ki ez a fickó a képen. 'Szerintem tudod, ki' – írtam vissza. Ezután derült ki, hogy én csak a harmadik személy vagyok és a lány, aki üzent, valójában a 'hivatalos' barátnő. Felkeltettem a fiút, kidobtam az ágyból és az életemből, s kifizettettem vele a nemibetegség-vizsgálatomat és a barátnőjéét is.


Forrás:

Mégis mit gondolt?
Apukám rajtakapta egy másik lánnyal; egy éjjelnappaliban vásároltak hajnali 5-kor.


Forrás:
Amíg együtt voltunk a barátommal, nem tudtam, hogy szexmasszázsra jár. Nyilván páros lábbal repült volna, de sajnos csak hónapokkal a szakításunk után tudtam meg egy közös barátunktól. Felfordult a gyomrom. A létező összes nemibetegség-vizsgálatot bevállaltam, de szerencsére tiszta vagyok. Utólag már értem, miért nem volt annyira oda a szexért velem.
Forrás:
A pasim egy ideje furán viselkedett, nem kommunikált velem és egyfolytában a telefonját nyomogatta. Még jelszót is tett a telójára, noha addig ez nem volt jellemző rá. Miután semmilyen kérdésemre nem válaszolt, kilestem a jelszavát és másnap beléptem a telefonjába. Nemcsak az excsajához írt sms-ekre bukkantam rá, hanem más nőknek is írogatott. Amikor kérdőre vontam, nem is próbált tagadni, inkább megkérdezte, hogy nem próbáljuk-e ki a nyitott kapcsolatot. Azonnal kidobtam.

 

 


Forrás: Öt éve voltunk együtt a barátommal, amikor szakított velem a jól ismert 'csak időre és térre van szükségem' szöveggel. Egy héttel később mindenütt képek jelentek meg a Facebookon, amint épp a fűben heverésznek egy lánnyal, akit én is ismertem. Ugyanis az exem, amíg együtt voltunk, azt állította erről a lányról, hogy barátok és mindent igyekezett elkövetni azért, hogy mi ketten jóban legyünk. Erre kiderül, hogy ők 'sült szerelmesek'. Nyilván nem a szakításunk után kezdtek el járni.