Galéria

8 dolog, amin nem tudsz változtatni

Forrás:
Akárhogy hajtod magad, muszáj vigyáznod magadra (és a családodra): aludj eleget, igyál eleget, egyél elég vitamint, járj orvosi szűrővizsgálatokra, tölts időt olyan tevékenységekkel, amelyek feltöltenek.
Forrás:
Úgyhogy egyszerűen hagyd abba. Mi értelme? Most komolyan.
Forrás:
Képletesen szólva, persze. Mindenkinek az életében van egy Tökéletes Család, amely jobb autóval, nagyobb házzal és menőbb baráti körrel büszkélkedhet. Vagy ez csak a te fejedben van így, és az ő szemükben te (és a családod) a Tökéletesék? Ki tudja. Akárhogy is, ne pazarold ilyen összehasonlításokra a drága idődet.
Forrás:
Sosem fog előfordulni, hogy az illető, akivel nem vagy hajlandó szóbaállni, egyszercsak magába száll és a bocsánatodért esedezik, elismerve, hogy mindenben igazad volt. Előbb-utóbb meg kell bocsátanod és kész.
Forrás:
Akár a fülébe suttogod, akár kiabálsz, akár hosszú levelekben magyarázod – nem tudod elérni, hogy tiszteljen vagy bízzon benned, ha ő nem akar.
Forrás:
A ctrl+z csak néhány alkalmazásban működik, a való életben soha. 
Forrás:
Már csak azért sem, mert ezen se tudsz változtatni. Meg azért sem, mert senki sem tehet erről. Bárki bármit mond, ez az igazság. 
Forrás:
Mivel minden nap használjuk az internetet és a mobilalkalmazásainkat, különböző szerverek állandóan detektálják, hogy kivel beszéltünk telefonon, kinek küldtünk emailt és persze azt is, hogy milyen website-okat néztünk meg, mit vásároltunk... Az életünk minden napjáról tud valahol valaki. Ez van. Mérsékelhetjük, ha akarjuk, de teljesen lenullázni nem tudjuk a digitális lábnyomunkat.