Galéria

15 klassz ajándék nőknek 5000 forint alatt

Forrás:

6 db-os szett karácsonyi mintával, amit a kiszaggatott sütemények tetejére lehet nyomdázni, majd úgy kisütni. Egész biztos nagy sikere lesz a konyhatündér hölgyek körében!

Kapható: cookori.com, 3.200 Ft
Forrás:

Zippzáras kis szütyő, amiben elférnek a kedvenc smink termékek, vagy bármi, amit szeretünk magunkkal vinni akár a táskánkban. Igazi téli kiadás, pihe-puha anyagból.

Kapható: Zara, 3.995 Ft
Forrás:

A színezés bajnokainak, vagy azoknak, akikre igen csak ráférne egy kis stresszmentes, pihentető elfoglaltság. ;-) Persze nem muszáj karácsonyit venni, hiszen rengeteg különböző tematikájú kiadvány sorakozik már a polcokon!

Kapható: Libri, 3.490 Ft
Forrás:

Édes és fűszeres illatú, shea vajas, E-vitaminos szappan, amely Hévízi termálvízből készült, kézzel csomagolva. Magyar termék.

Kapható: Zador, 2.990 Ft
Forrás:

Ezeket az eszpresszó kávékat osztrák sütemények ihlették. A válogatásban 3 doboz kapszulát találsz, a következő ízekben: linzer torta, sacher torta, almás rétes. Ha tudod, hogy a hölgynek van ilyen kapszulás készüléke, és amúgy is kávébolond, megtaláltad a nyerő ajándékot!

Kapható: Nespresso, 4.200 Ft
Forrás:

Ezt a világító csillagot állítani és lógatni is lehet, így egész biztosan karácsonyi hangulatot varázsol majd a megajándékozott otthonába! Több színben is elérhető.

Kapható: Butlers, 1.990 Ft
Forrás:

Ha a hölgy szeret teázni, akkor meglepheted egy finom, karácsonyi teás ajándékcsomaggal is! Ez az ajándék például fahéjas és kardamomos-mazsolás fekete teát, fenyőfa teafiltert és két kandispálcát rejt.

Kapható: Somerset Teahouse, 4.790 Ft
Forrás:

Csinos és elegáns, nem utolsó sorban pedig könnyed viselet szinte bármilyen összeállításhoz. És ugye mégis melyik nő ne örülne egy szép táskának? Több színben is elérhető.

Kapható: Parfois, 3.995 Ft
Forrás:

Azoknak, akik szeretik a DIY, 'csináld magad' dolgokat, akik imádnak dekorálni, csomagolni, az otthonukat szépíteni. Egy csomagban 3 db van.

Kapható: Tiger, 1.000 Ft
Forrás:

A csomagban található egy szicíliai citromos és buku olajos tusfürdőzselé és egy fehér rózsaszirmokból készült zselé szappan. Ezzel aztán tutira hűvös és mégis melengető hangulatba kerül majd, aki kapja!

Kapható: Lush, 3.690 Ft
Forrás:

Vagy inkább belebújós mamusz. :-) Igazi otthoni viselet a hideg napokra, hogy a talpaink ne hasonlítsanak egy jegesmaciéhoz!

Kapható: F&F Tesco, 4.990 Ft
Forrás:

Igazi virágos illatú, édeskés, könnyed parfüm, ami nem utolsó sorban igazán vagány külsőt kapott. Megtalálod még más illatokban is az üzletekben. Tipp: itt találhatsz kicsi, golyós fejű parfümöket is, amik bármilyen apró táskában megférnek.

Kapható: Zara, 3.995 Ft
Forrás:

Ha sportkedvelő az ajándékozott, akkor ezzel a karpánttal is kedveskedhetsz neki. Nem csak trendi, de biztonságot is ad az esetleges sötétben való mozgáskor!

Kapható: Oysho, 4.995 Ft
Forrás:

Puha, jacquard szövésű kockás sál, rövid oldalán rojtozással. Mérete 68cmx181 cm. Ezekkel a szép színekkel igazán flancos lehet, aki a nyaka köré tekeri! ;-)

Kapható: Flancos webshop, 3.990 Ft
Forrás:

Szemhéjpúderek és csillogó szájfények alkotják a Pupa, Pupacat 2 névre hallgató sminkes ládikáját. Különböző árnyalatban kapható, mellyel 4 különböző look kreálható.

Kapható: PUPA, 3.290 Ft