Galéria

6 csillagjegy, aki akkor is megcsalja a szerelmét, ha boldog párkapcsolatban él

Forrás: A jegy szülöttei erős szexuális energiával rendelkeznek, és nehéz kielégíteni a vágyaikat. Ha szeretnek, akkor nagyon szeretnek, ám mindig ott lapul a lelkük mélyén az a bizonyos kisördög, aki ha előbújik, nem fordul vissza...
Forrás: A szépség zodiákusaként a Mérleg mágnesként vonzza a tekinteteket. Nincs olyan, akit ne babonázna meg ártatlan bájával és finom szépségével. Ezt pedig olykor-olykor ki is használja. Még akkor is, ha élete szerelme várja otthon.
Forrás: Egy igazán érdekes, sok szempontból kétarcú jegy a Halak. Vágyik az elköteleződésre, és képes is rá, ám többször megesik, hogy boldog kapcsolatában is megcsalja a párját. Ezt persze mindig megbánja, de évről évre beleesik ugyanebbe a hibába.
Forrás: A Bika mindig egy életre választ párt, ám mivel egy igen független, erős jegyről van szó, felhatalmazva érzi magát arra, hogy párkapcsolatban is kijár neki egy kis rosszalkodás ünnepnapokon.
Forrás: Az önbizalomhiányos Rákoknak nagyon fontos a kötődés, a szerelem és a barátság a kapcsolatban, így ők ritkán maradnak olyan ember mellett, aki boldogtalanná teszi őket. Ettől függetlenül képesek a félrelépésre még ilyenkor is, mert ezzel nyernek bizonyosságot arra, hogy értékesek, szebbnek, érdekesebbnek látják így magukat.
Forrás: Sokszor mondják rájuk, hogy kétszínűek, pedig mindössze arról van szó, hogy nem bíznak a képességeikben és önmagukban. Egy-egy affér ezért inkább csak megnyugtatás számukra, de sosem hagynák el életük szerelmét.