Galéria

10 énidős tevékenység, amit mindenképp próbálj ki!

Forrás: Próbáld ki a környék egyik új edzőtermét, vagy jóga központját, vagy azt, ahol még nem voltál! Az első alkalmak a legtöbb helyen ingyenesek, hogy eldönthesd, tetszik-e a hely, és hogy van-e kedved többször is visszanézni!
Forrás: Keress egy neked tetsző workshopot, és tölts el néhány órát a kedvenc tevékenységeddel, hobbiddal úgy, hogy közben profiktól leshetsz el jó ötleteket! Bútortuningolás, virágkötészet, bon-bon készítés, natúrkozmetikum és szappanöntés? Bármi szóba jöhet, amihez csak kedved van, hiszen dögivel találsz ilyen foglalkozásokat. Tipp!
Forrás: Étkezz rituálészerűen! A lehető legnyugisabban, legráérősebben! Terítsd meg az asztalt a kedvenc textíliáiddal, gyújts gyertyát, használd azt az étkészletet, amit évek óta a fontos alkalmakra őrizgetsz az üvegvitrinben! Ha egy jó alkalomra vártál, hogy ihass abból a különleges pezsgős pohárból, akkor végre elérkezett! Megérdemled, hogy a legjobbat kapd, még akkor is, ha nem te főztél, hanem rendeltél valahonnan! ;-)
Forrás: Olvasd el végre a félbehagyott fejezetet abból a könyvből, amit még a nyaralásra vittél magaddal, de nem olvastál ki, mert nem lett volna elég idő a könyvre és a magazinokra is! Igazából tök mindegy mit olvasol, de szakadj ki kicsit a mindennapokból, és doppingold a fantáziádat valamivel!
Forrás: Menj el egy ingyenes koncertre valamelyik klubba! Nem kell semmit csinálnod, elég ha leülsz egy asztalhoz és elkortyolsz egy italt, de szakadj ki otthonról, élvezd a zenét, hagyd hogy elsodorjanak a gondolatok!
Forrás: Készíts igazi kényeztető fürdőt magadnak! Vegyél egy speciális habfürő keveréket, vagy készítsd el otthon a kedvenc fürdősódat, dobálj bele virágot, csurgass a vízbe vörösbort, vagy bármit, amiről úgy hallottad jó a bőrödnek! Kapcsolj be egy kellemes zenét és áztasd magad a legnagyobb nyugalomban!
Forrás: Tegyél egy nagy céltalan sétát a városban, vagy a környéken! Élvezd a hóesést, vagy akár az eső hangját, ahogy kopog az esernyődön! Kapcsolj ki, ne agyalj semmin, csak vigyenek a lábaid! Figyeld meg a környezetedet, nézd meg a fákat, a madarakat, a sétáló kutyákat és persze az embereket! Legyél az a külső szemlélő, akit feltölt energiával a séta és a vele szembejövő dolgok puszta látványa!
Forrás: Lazulj el egy relaxáló, átmozgató, frissítő masszázzsal! Válassz olyat, amihez a leginkább kedved van: ha épp nem vagy ráhangolódva egy szétropogtatós thai masszázsra, akkor maradj például a könnyedebb, olajos jellegűeknél!
Forrás: Pattanj fel egy városnéző buszra! Ki tudja, még az is lehet, hogy olyan helyre is elvisz, ahol még nem, vagy már nagyon rég jártál! Bámuld meg a várost ahol élsz egy külföldi szemével! Ha inkább sétálnál, keress egy neked szimpatikus városnéző sétát!
Forrás: Menj el egy kiállításra, tárlatra, múzeumi programra, ami izgalmasnak ígérkezik! Szívesen ajánljuk például a Magyar Nemzeti Múzeum programjait! ;-)