Galéria

10 megoldás a téli "mégis mit vegyek fel?" reggelekre

Forrás:
Egy cuki pulcsi, midi bőrszoknyával (vagy bármilyen bőrszoknyával) az egyik legtéliesebb választás, hiszen mikor máskor vetnéd be ezeket az imádott darabokat, ha nem most?!
Forrás: Az 'üzenj a felsőddel' trendek korát éljük, éppen ezért egy melegebb pulcsi valami frappáns felirattal már jó irány lehet. Húzz hozzá fekete nadrágot és egy bokacsizmát és kész is vagy!
Forrás: Egy sima póló, élére vasalt nadrággal és egy teveszínű kabáttal remek hármast alkot. A cipő pedig csak hab a tortán, hiszen kényelmes és trendi is egyben.
Forrás:
Csíkos póló/ing, farmer szoknya és mondjuk egy leopárd mintás csizma? Tudjuk jól, hogy a mintákat keverni sokaknak bűn, de egy próbát megér a dolog.
Forrás:
A kantáros nadrágok mellett, a szoknyákat sem szabad elfelejteni. Válassz hozzá, pontosabban alá egy garbót és egészítsd ki az egész megjelenésedet egy csizmával.
Forrás:
Meglepően sokféleképpen variálható egy ilyen vastagabb ruha és egy kis fantáziával sokkal több is kihozható belőle. Például köthetsz a derekadra övet, vagy feldobhatod valami szebb sállal is. Akármilyen sarokmagassággal jól mutat és szinte bármilyen kabáttal párosíthatod.
Forrás:
A farmernadrághoz még most is jól mutat a farmering, és az egészbe vihetsz egy kis csavart mondjuk egy kendővel. Igen, bizony ez télen is elég jó választás lehet.
Forrás:
Sokan a bevált stílust követik ha beköszönt a rossz idő, de mi lenne, ha a pulcsid árnyalataival vinnél színt a hétköznapokba? Egyik személyes kedvencünk a piros garbó-farmer páros. Annyira jól működnek együtt, hogy megunhatatlanok!
Forrás:
Egy csíkokkal tarkított elegánsabb nadrág, magasabb sarkú cipellővel, basic felsővel és egy letisztultabb kabáttal tuti befutó lehet.
Forrás:
A nyári bevált trükköket könnyen átültetheted a télbe is. Fekete nadrág/farmer, egy fehér pólóval és egy egyszerű szürke kardigánnal párosítva már magában is nagyszerűen mutathat, a cipőválasztás pedig a hangulatodon és az alkalmon múlik csak. Ne feledd: egy sima póló is lehet elegáns, minden csak kombináció kérdése!