Galéria

Teszt: 8+1 praktikus és olcsó rendszerező a gardróbba

Forrás:

Ebből 2-t vettem, mert elég sok sálam, övem, és apró kütyüm van, amiket muszáj volt valahova összerendszereznem. Közepes méretű ruhásszekrényem van (nem ikeás), és teljesen jól passzolt a polcokra. Könnyű takarítani, mert lemosható anyagból készült, így a port, szöszöket, hajakat is egyszerűen kitörölheted belőle.

Ár: 1.690 Ft / db

Itt veheted meg
Forrás:

Azért vettem meg ezeket a vállfákat, mert már nagyon elegem volt abból, hogy a sima fából készült vállfákból sokszor kiállt egy-egy szálka, és több ízben is beleakadt a kényesebb ruháim szálai. Ezekkel ez szerencsére nem fordulhat elő, a fa vállfákra pedig már csak a masszívabb anyagokat lógatom fel.

Ár: 2.690 Ft / 10 db

Itt veheted meg
Forrás:

Pár éve fedeztem fel a vákuumzsákot mint terméket, és ezzel együtt előnyös tulajdonságait is. Jelenleg a tavaszi-nyári holmik kaptak benne helyet, szépen behajtogatva. Csak belepakolod a ruhákat, cipőket, amiket nem akarsz használni, összehúzod és a szelepen keresztül porszívóval kiszívod belőle a levegőt. Így egészen vékonyra zsugorodik, a ruháidat nem éri sem levegő, sem kosz vagy kártevő, miután rácsavartad a szelepet. Így tettem el az összes most nem használatos ruhát az ágyneműtartónk mélyébe, úgy, hogy alig foglalok el vele helyet.

Ár: 1.790 Ft / 2 db

Itt veheted meg
Forrás:

Rengeteg hajgumit vagyok képes felhalmozni otthon. És persze meg van az a 'jó' szokásom, hogy szanaszét hagyom őket mindenhol a lakásban, és egy-két nap leforgása alatt egyetlen egyet sem találok meg belőlük. Ezért vettem egy ilyen kis tárolót a szekrényem jól elérhető polcára, hogy fix helyük legyen végre a hajbavalóknak, és ne menjenek folyton vándorútra. 

Ár: 1.990 Ft

Itt veheted meg
Forrás:

Molyálló, vízálló, porálló, zippzáros. Ja, és elég masszív, aminek végre tényleg nem szakad le a füle a cipőim súlya alatt, amíg leballagok vele a lépcsőn: mert hogy én azt tárolok ezekben a zsákokban, amik szépen mennek a pincébe, amíg újra eljön az idejük.
Érdemes 3-4 darabot venni, hogy legyen mibe pakolni (szerencsére jókora darabról van szó), és felcímkézni mielőtt elteszed téli álmot aludni! ;-)

Ár: 1.699 Ft

Itt veheted meg
Forrás:

A nagyobb sálakat és a férjem nyakkendőit lógattam 1-1 ilyen akasztóra, ami szerencsére jól átlátható és könnyen le is lehet róla halászni az aznapra kinézett darabot. Belógathatod a gardóbba a ruhák mellé, az ajtóra, de akár az előszobában is megfér a falon, ha úgy kényelmesebbnek érzed az öltözködés miatt.

Ár: 895 Ft

Itt veheted meg
Forrás:

Nem túl nagy ez a kosárka, de épp ez volt a célom vele: ne foglaljon nagy helyet, de a téli kesztyűk, fejpántok, illetve futáshoz való kiegészítők megférjenek benne, és ne keveredjenek a többi holmival. Így gyorsan ki tudom kapni a szekrényből, ha sietek valahova. (És a színe is cuki, mellesleg.) :-)

Ár: 2.990 Ft

Itt veheted meg
Forrás:

Erre leginkább a férjem által felhalmozott ingek és zakók mennyisége miatt van szükség otthon. Persze azért nekem is van egy-két olyan ruhám, amit szeretek a lehető legkíméletesebben tárolni. Azért teszem ilyenekbe a kényesebb, drágább, vagy legkedvencebb ruhákat, hogy még csak véletlenül se találja meg őket az a néhány eltévedt molylepke, aki előszeretettel elfogyasztaná őket vacsorára... 

Ár: 695 Ft / 3 db

Itt veheted meg
Forrás:

És ha már a molyoknál tartunk: nekem az a tapasztalatom, hogy a levendula illatától tényleg távol maradnak, így általában anyukám, vagy anyósom levendula bokrait szoktam megkopasztani, és elkészíteni belőlük ilyen fellógatható buzogányokat, vagy kis textil párnácskákat. (A legtöbb kézműves boltban is lehet már kapni ilyeneket, és persze drogériákban is találsz különböző moly ölő párnákat, de azok nekem túl intenzív és mű szagot bocsátanak ki, így inkább maradok az eredetinél.)