Galéria

Akkor és most: 12 férfi sztár, aki a diákkori szerelmével házasodott össze

Forrás:
Akkor kezdjük Jon Bon Jovival és feleségével, Dorothea Hurley-vel. Ők a szülővárosuk középiskolájában ismerkedtek meg New Jerseyben, a 70-es években. 1989-ben házasodtak össze: elszöktek Las Vegasba egy turné közben és egy Elvis-hasonmás adta össze őket. Egy lányuk és három fiuk van.
Forrás: Jon Bon Jovi és Dorothea a 80-as években, egy Oscar-díjátadón.
Forrás:
Az egyetem alatt ismerkedett meg LaTanya Richardsonnal, és 1980-ban házasodtak össze. Egy lányuk született, Zoe (1982).
Forrás: Samuel és LaTanya a Ponyvaregény-érában, a 90-es évek közepén.
Forrás:
A Híradósok és a Dumb és Dumber sztárja a Bon Jovihoz hasonlóan a középiskolában hódította meg későbbi feleségét. Jeff és Kathleen Treado 1979-ben házasodtak össze, állítólag péntek 13-án. Három felnőtt gyerekük van... (lapozz!)
Forrás: Jeff, Kathleen és a gyerekek még a 90-es években: Nellie, Benjamin és Lucas.
Forrás:  (56)
Egy újabb rocksztár, aki ezek szerint évtizedeken át ellen tudott állni a rajongók és a sztárvilág ostromának; Bono 13 éves volt, amikor megismerkedett Alison Stewarttal a suliban. 1982-ben házasodtak össze és négy gyerekük van. Egyik lányuk, Eve egyre keresettebb színésznő.
Forrás: Itt egy romantikus fotó Bono és Ali fiatalkorából, a 80-as évekből.
Forrás:
Az Office színésze a Washingtoni Egyetem drámaóráján találkozott Holiday Reihornnal, a 80-as évek közepén. 1995-ben házasodtak össze és egy lányuk van.
Forrás: Rainn és Holiday a boldog 2000-es években.
Forrás:
A rapper a műszaki középsuliban találkozott élete szerelmével, Shante Broadusszal. 1997-ben házasodtak össze, aztán elváltak, de 2008-ban újra összeházasodtak. A kép jobb szélén fiuk, Corde látható.
Forrás: Ezt a képet maga Snoop közölte nemrég az Instagramon.
Forrás:
Bizony, Vilmos a St Andrew's Egyetemen ismerkedett meg Katalin hercegnével. 2011-ben házasodtak össze – a többi már történelem. Illetve ami előtte volt, az is. A kép Kanadában készült, ahova György herceg és Sarolta hercegnő is elkísérte a hercegi párt.
Forrás: Egy régi, 2005-ös fotó Vilmosról és Katalinról, aki akkor még Kate Middleton néven hasított a bulvármédiában.
Forrás:
A kosárlabdazseni a gimiben ismerte meg Savannah Brinsont, két fiuk született, és csak 2013-ban házasodtak össze.
Forrás: LeBron és Savannah a 2000-es években.
Forrás:
A brit humorista 1982 óta él együtt Jane Fallon íróval, akivel az egyetemen ismerkedett meg. Nem házasodtak össze és gyerekük sincs – mindkettő tudatos döntés volt.
Forrás: Ricky és Jane a 80-as években – alig ismerünk rájuk!
Forrás:
A 90-es évekbeli NSYNC fiúzenekar tagja 1992-ben ismerte meg a későbbi feleségét, Kelly Baldwint, majd a következő 12 évben hol együtt voltak, hol nem. 2004-ben házasodtak össze. Két lányuk van, mindkettőjüknek Joey legjobb barátja és NSYNC-beli harcostársa, Lance Bass a keresztapja. Ez a kép a 2000-es évek közepén készült... nézd meg, hogy festenek most!
Forrás: Joey és Kelly lányukkal.
Forrás:
Patrick tizenhat éves volt, amikor elkezdett udvarolni tánctanár édesanyja egyik tanítványának, Lisa Nieminek. 1975-ben házasodtak össze. Gyerekük nem született, de kitartottak egymás mellett, egészen Patrick haláláig. Lisa azóta férjhez ment egy ékszerészhez.
Forrás: Egy gyönyörű, szenvedélyes (és görkoris) fotó Patrickről és Lisáról a 70-es évekből.