Galéria

Fit.Love.Réka kedvencei a JOY-napokon:

Forrás: A Woman’ Secret leggingsét úgy érzem, nekem tervezték. Mint már említettem, IMÁDOM a feliratos (edző)ruhákat, ráadásul a Run Baby Run szlogent különösen.
Forrás: Bár így is kétszer annyi sportmelltartóm van, mint hétköznapi, ezt a Tally sportmelltartót első látásra IMÁDOM. Egy nagyon kedves blogger lánynak van ilyene, nála láttam először. Nagyon szeretem a feliratos motiváló üzenes felsőket – edzés közben lássuk be, nem is rossz, ha tényleg a szemünk előtt lebegnek a céljaink.
Forrás: A téli sportok elengedhetetlen kelléke a megfelelően meleg aláöltözet. A Tchibo termofelsője nagyon meleg, lélegző- és nedvességelvezető anyagból készült. Ebben biztos nem fáznék még mínuszban sem.
 

Forrás: Én a nagyon fázós lány vagyok, aki az első hópihe leesésétől kezdve. Az F&F sídzsekijében szerintem én sem fáznék, ráadásul sok zseb van rajta, ami nagyon praktikus.  
Forrás: Nagyon szeretem a szép tányérokból enni a szép és egészséges kajáimat, így ebből is komoly készletem van otthon. A Butlersben mindig találok valami gyönyörű, mintás darabot.
 

Forrás: Bár konkrétan nem férnek el a cipőim, annyi van, de ha már a kedvenc márkám boltjába is van kupon, semmiképp nem hagynám ott ez a Nike Air Max Thea Mid bőr átmeneti cipőt. Ebben még a hidegebb időt is könnyebben átvészelném, úgy érzem. :D
Forrás: Motivációból sosem elég – tavasszal életem első maratonjára készülök, úgyhogy az Alexandra kuponnal meglepném magam ezzel a futós könyvvel.
Forrás: Szeretem a magyar, fiatalos, cool márkákat és a Balcsi Original pont ilyen. Nehéz egyet választani a sok klassz ruha közül, de ez a bő kivágású trikó edzéshez is tökéletes akár.