Galéria

Melyik fazon mihez megy? 8 stílusos csizma, amely jól fog jönni ezen a télen

Forrás:
Idén továbbra is az egyik legfontosabb divatszabály a bokacsizma-viselés terén, hogy hagyjunk egy kis szünetet a nadrág és a csizmaszár között. Akár háromnegyedes, akár felhajtott nadrágról beszélünk, mindenképp hosszítani fogja a lábszárunkat, de akkor sem tűnik vastagabbnak benne a lábunk, mint amilyen, ha bő nadrággal vesszük fel, ahogy Vanessa Hudgens teszi. (A köldökpiercing nem kötelező.)
Forrás: van talán a legnagyobb választék a mostani cipőpiacon; mi most egy nőies, virágdíszítéseset ajánlunk némi sarokkal – F&F 9590 Ft (a Joy-napokon 20 % kedvezménnyel vásárolhatod meg)
Forrás:
Vagy rövid szoknyával vagy szűk nadrággal (akár legginggel) viselhetjük az idei tél egyik legnagyobb slágerét. Sandra Bullock a szoknyás megoldást választotta.
Forrás: Lapos sarkú velúr combcsizma YOUNGSPIRIT LONDON – RENO 37 990 Ft (A Joy-napokon 20 % kedvezménnyel vásárolhatod meg.)
Forrás:
Ennek a fazonnak megszámlálhatatlanul sok vadhajtása van. A lényeg a bőr vagy a bőrhatás, és egyikről sem hiányozhat a csat és/vagy a szegecs. Kate Beckinsale egy szál legginggel és maxikardigánnal viseli ezen a képen, de bármilyen szoknyahosszúsághoz ideális, kivéve talán a picivel térd alá érőt.
Forrás: Csatos csizma SIMEN – ECIPO.HU (A Joy-napokon akár 20 % kedvezménnyel vásárolhatod meg.)
Forrás:
Mindenkinek kell a szekrényébe egy ilyen teljesen sima, kényelmes darab, ami a legdíszesebb outfitet is biztonságosan kiegészíti, de egy hétköznapi szetthez is felvehetjük, ahogyan Rachel Weisz tette. Ő skinny nadrágot választott hozzá, de ehhez a fazonhoz is mennek a rövid vagy akár aszimmetrikus szoknyamegoldások, a romantikus ruhákról nem is beszélve.
Forrás: Variálható velúr combcsizma GEOX 67265 Ft (A Joy-napok alatt 20% kedvezménnyel vásárolhatod meg.)
Forrás: Ebben a kategóriában ajánlunk még egy lovaglóssal kombinált csizmafazont világos színben – DEVERGO 22 900 Ft. (A Joy-napok alatt 20 % kedvezménnyel vásárolhatod meg.)
Forrás:
Idén télen nincs nagyobb menőség, mint a fűzős, magas szárú téli bakancs; most nem jut eszünkbe olyan szoknya vagy nadrág, amihez ne menne tökéletesen. Szinte minden valamirevaló cipőmárka kínál hasonlót bélelve vagy anélkül. Lily Collins miniruhát és mellényt kapott fel a bakancsához, amikor kiugrott a sarki kínaiba ebédért.
Forrás: Homokszínű és bordó bőr bakancs (de több más színben is kapható ez a fazon) – DORKO 29 999 Ft (A Joy-napok alatt 20 % kedvezménnyel vásárolhatod meg.)
Forrás:
Ez a vékony sarokmegoldás örök klasszikus; bármilyen szoknyához vagy szűk nadrághoz megy (sőt, nagyon bő szárú nadrághoz is). Victoria Justice hosszú kabáttal viseli. A térd fölé érő hosszúság egyáltalán nem kötelező!
Forrás: Ebben a piros bőrcsizmában bárki ultranőiesen mutathat – SEBASTIANO 36 990 ft. (A Joy-napok alatt 20 % kedvezménnyel vásárolhatod meg.)
Forrás:
Ugye senki sem gondolta, hogy ezen a télen nem vehetjük fel bárhova a hótaposót? Ez egy olyan fazon, ami annyira nem áll jól semmihez, hogy igazából mindenhez jól áll. Kristen Bell egyenesen egy magazinbemutatóra vette fel!
Forrás: Hótaposó  – COLUMBIA 42 990 Ft. (A Joy-napok alatt 20 % kedvezménnyel vásárolhatod meg.)
Forrás:
A bohém, hétköznapi megjelenést kedvelők legjobb barátja lehet a gyűrött szárú csizma, ami – gondolhatjátok – magas és lapos sarokkal is számtalan variációban kapható. Naomi Watts egy vidám, virágos ruhát és letisztult, púderkék kabátot választott hozzá.
Forrás: Gyűrött szárú csizma „cigar” színben – TAMARIS 30 990 Ft. (A Joy-napok alatt 20 % kedvezménnyel vásárolhatod meg.)