Galéria

5 fogyasztó stílustrükk

Forrás:

1. Földig érő kabát

Egy egyenes szabású hosszú kabátban karcsúbbnak fogodérezni magad, mint valaha. Instant dob hozzád pár centit, viszont jótékonyan elfedi, amit elkell. És különösen látványos lesz a hatás, ha harmonizál a színe a szetted többi elemével.


Forrás:

2. A-vonalú szoknya

Ha felszalad rád pár kiló comb és csípő tájékon, akkor ez a tökéletes választás. Egyrészt ápol és eltakar, másrészt csodás homokóra sziluettet csinál és szupervékonynak mutatja a derekad.

 

Forrás:

3. Monokróm

Nyújtja az alakod, ha tetőtől talpig egy színbe burkolózol. Különösen ajánljuk a feketét, ami mint tudjuk, már alapból slankít, de fehérrel vagy bármi mással is működik a trükk.


Forrás:

4. Öv

Legyen bármilyen az alakod, ha övet használsz már nyert ügyed van. Akin van pár plusz kiló, az hajlamos egyből túlméretezett felsők után nyúlni, de nem tanácsoljuk ezt senkinek, hiszen az alaktalan sziluett a legelőnytelenebb minden szempontból. Az övek újra trendik a kifutón, és ez a legjobb öltözködési trükk ahhoz, hogy csalj egy kicsit.


Forrás:

5. V-nyak

Tévesen, de a legtöbb nő a garbóhoz nyúl, ha kicsit csalni szeretne. A V-nyakkivágás azonban kecsesebbnek mutatja a nyakat, több bőrfelületet enged láttatni, ami által a tekintet a felsőtestre és az arcodra irányul. Körte alkatú lányoknak jolly joker öltözködési trükk!