Galéria

Kütyük, amiket érdemes beszerezni a Joy-napok alatt

Forrás: JBL Charge 2+ hangszóró

Szuper a színe, ráadásul 20%-kal kedvezőbben kaparinthatom meg Joy-kuponnal. Végre bárhol hallgathatok zenét a laptopom és a fülesem nélkül!

 


Forrás: Braun arctiszító

Imádom, amikor a kozmetikusnál ezzel a forgófejűvel kefével masszírozzák az arcomba a krémet, ezért otthonra is szeretnék egy ilyet. A Media Marktban szerencsére erre is vonatkozik a 20 százalék kedvezmény.

 


Forrás: Hyper Pearl Battery

Mivel gyakran használom a telefonom munkára, gyorsan képes vagyok lemeríteni. Ezzel a külső akksival viszont nem kell ettől félnem. Ja, és a legjobb, hogy nagyon csajos, mivel az egyik fele egy tükör, ha kinyitod. 20 százalék kedvezmény vonatkozik erre is az iCentre üzletekben és webshopban. 

 


Forrás: MiPow Playbulb Sphere

Mindig is szerettem volna egy okosizzót, amit a telefonomról tudok irányítani. Ez pedig nem izzó, hanem egy gömb, szóval még jobb. És természetesen 20%-os kedvezménnyel szerezhetem meg a Joy-ban található kuponnal. 

 


Forrás: Egyszerű, de nagyszerű, minőségi alapanyagokból készült és a hangzása sem utolsó, hiszen a Bang & Olufsen gyártja. Erre is vonatkozik a 20 százalkos kedvezmény, ha használod a Joy-kuponod.