Galéria

8 csajos holmi, amire online szerkesztőnk le fog csapni a Joy-napokon

Forrás:

Imádom a szép nesszeszereket, sminkes táskákat; és egy-két évente meg szoktam lepni magamat egy szebb, újabb, nagyobb darabbal. Tavaly a barátnőmnek ajándékoztam egy csíkosat a women's secret kínálatából, és nagyon szereti; úgyhogy most magamnak is veszek egy jól pakolható darabot! (Eredetileg egy supergirl-ösön gondolkoztam, de azt hiszem a férjem körberöhögne...nem baj, az lesz a tartalék sminkes, azt úgysem látja! :-D )

Kupon itt
Forrás:

A férjem tavaly karácsonyra meglepett egy otthoni gél lakk szettel, így azóta legtöbbször magam készítem el a manikűrömet. Bár az elején nem bizonyultam túl ügyesnek, később rájöttem, hogy rengeteg múlik a lakk állagán. A CND-nek csodaszép árnyalatai és jó minőségű lakkjai vannak, úgyhogy most ezek közül választok ki egy-két újat, hogy a téli időszakhoz is meglegyenek a színeim. :-)

Kupon itt
Forrás:

Kicsit megelégeltem már, hogy télen jóval több sötét holmit hord mindenki, mint amikor jó idő van! Tudom, hogy a világos szín kényes, jobban koszolódik, de sokkal jobban érzem magam hidegebb időben is egy vidám színű ruhában, mint mondjuk talpig feketében. Úgyhogy most kinéztem ezt a klassz szőrmés kabátot, és semmi nem tántoríthat el tőle, hoyg megszerezzem!

Kupon itt
Forrás:

Ezt a gyönyörű gyűrűt néztem ki magamnak, mert még nincs ilyen piros árnyalatú ékszerem, de már nagyon régóta szeretnék egy hasonlót. Főleg a karácsonyi időszakban szeretem viselni ezeket a színeket az öltözékemben, úgyhogy épp tökéletes az időzítés! 

Kupon itt
Forrás:

Nagyon szeretem a Body Shop illatait, és már legalább 3-4 parfüm illatot is választottam tőlük. Most ezt néztem, vagyis szagoltam ki magamnak, amiből a 30 ml-st veszem meg, hogy utána ismét átnyargalhassak egy újabb illatra! 

Kupon itt
Forrás:

A legalapvetőbb szetteket is fel lehet dobni egy jó sállal, sőt, ha sok sálad van, úgy tűnhet, hogy végtelen a ruhatárad! Ezért én minden évszakra választok magamnak néhény trendi darabot, amit aztán kedvemre váltogatok az öltözetemhez. Most ez tetszett meg nagyon a Parfoisban, úgyhogy stipi-stopi! ;-)

Kupon itt
Forrás:

Nagyon sokféle terméket kipróbáltam már a szemem alatti karikák eltüntetsére, és eddig egyedül ez bizonyult számomra elég tartósnak és hatásosnak. Úgyhogy az akció keretében gyorsan beszerzek egyet, hogy ismét elég legyen egy darabig!

Kupon itt
Forrás:

A laptopomat szinte mindig, mindehova viszem magammal, ezért nagyon figyelek rá, hogy ne karcolódjon, vagy sérüljön meg. Néha ezeket is jó a hangulatomnak megfelelően váltogatni, úgyhogy a most meglévő mellé egy ilyen színesebb verziót választottam ki. Ez egy párnázott és gyapjúval bélelt tok, amiben akkor sem sérül meg a gép, ha véletlenül picit durvábban tenném le valahova.

Kupon itt