Galéria

5 harisnyás tipp a hideg időszakra

Forrás:
A legbiztosabb választás szinte minden esetben, talán az összes közül ez a legmelegebb opció, ha a téli fagyokról van szó.
Forrás:
Úgy tűnik, még mindig nagy divatja van a különféle nyomatokkal tarkított pár denes daraboknak. Egy csinos ruhához, vagy akár munkahelyre is nagyon jó választás lehet egy ízléses harisnya.
Forrás:
Kicsi lyuk, nagy lyuk, igazából mindegy, mert a nadrág szakadásain át kikandikálva, vagy egy elegánsabb nadrágkosztümmel párosítva tökéletes megoldás lehet. Utóbbi esetében az egésznek a tökéletes balansz adja meg azt a báját, hogy visszafogott és nőcis is egyaránt. Szeretsz játszani a határaiddal? Akkor kapd fel szoknyával!
Forrás:
Sokan a gyerekkorukkal együtt maguk mögött hagyták a színes darabokat, most mégis úgy tűnik még mindig jól mutathat ha egy az öltözékeddel teljesen harmonizáló harisnyát választasz. A különféle árnyalatokkal viszont vigyázni kell, ugyanis optikailag itt is sok rizikófaktor van.
Forrás:
Minden valószínűséggel te is ezt az opciót választod, ha shortodat szeretnéd kicsit téliessé tenné és nagyon jól teszed, ugyanis az egyszerű fekete harisnyanadrág bizony mindenféle lábbelivel kombinálható (igen, akár még egy tornacipővel is).