Galéria

10 férfitípus, aki össze fogja törni a szívedet

Forrás:
Csak „semleges helyeken” hajlandó találkozni veled, ott, ahol biztosan nem láthatnak meg titeket. A barátaid nem ismerik – egy idő után már poénkodnak, hogy biztosan csak te találtad ki. Gyakran elfelejt eljönni a randikra és aztán mentegetőzik, hogy „ne haragudj, ő tényleg ennyire béna”. Nem, nem béna, csak titkol valamit.
Forrás:
Kezdetben talán hízelgőnek találod, hogy beszól a pincérfiúnak, mert kedvesen beszél veled, de amikor naponta tízszer rád telefonál, mert tudni akarja, hogy tényleg dolgozol-e, akkor sajnos kénytelen leszel konfrontálódni vele. Amikor ez sem segít, az állandó vádaskodás és bizalmatlanság lassan felőrli a kapcsolatotokat, de te az utolsó pillanatig véded a barátnőid előtt, mondván, hogy ő jobban szenved, mint te. Amikor végül szakítasz vele, ő lesz az az ex, aki még hónapokkal később is követ a Facebookon és a „valóságban” is, valamint hosszú e-mailekkel bombáz arról, hogy te voltál az életében az egyetlen igazi nő.
Forrás:
Amikor félreérthetetlen jelek árulkodnak arról, hogy korábbi értesüléseiddel ellentétben még egyáltalán nem szakított az exével, akkor ő úgy tesz, mintha ami köztetek van, az mindig is komolytalan lett volna. Sajnos nincs mese, ebben a helyzetben azonnal dobbantani kell.
Forrás:
Időnként túl erősen szorítja meg a csuklód vagy emeli fel az állad, amikor „figyelj rám, amikor hozzád beszélek”. Nem, ő soha nem ütne meg egy nőt, viszont ez neki nem számít erőszaknak. (De.) Senkinek sem muszáj kapcsolatban élnie valakivel, akinek tartania kell a testi erejétől.
Forrás:
Mielőtt észbe kapnál, már nálad lakik – ő ugyan ezt nem mondja ki, de több napi ruhája van a lakásodban és már hetek óta nem aludt otthon. A munkáját otthagyta, reggeltől estig a nappalidban ül az alsónadrágjában és állítólag álláshirdetéseket böngész. Este vacsorával vár, amit a sarki kínaiból rendelt abból a pénzből, amit tőled kért kölcsön addig, amíg megérkezik a munkanélküli segély. Ezalatt csodálatosan felszabadultnak érzi magát és naponta közli, hogy te változtattad meg az életét. Hát persze, mert visszakapta az anyukáját a személyedben.
Forrás:
Az apja elhagyta, a volt barátnője megcsalta, az üzleti partnerei kisemmizték – és most tőled várja, hogy kárpótold a korábbi traumáiért. Számíthatsz rá, hogy neked kell gyógyítgatnod és vége a „csajos estéknek”.
Forrás:
Minden társaságban máshogyan viselkedik: másként, amikor kettesben vagytok, másként, amikor a barátaival van és máshogyan családi körben. Következésképp veled is másképp bánik minden helyzetben. Vajon ki ez az ember? Megtudod valaha?
Forrás:
Előléptettek? „Ez már réges-rég járt volna.” Sikerült elintézni egy bonyolult bürokratikus ügyet? „El se hiszem, ennyi bénázás után!” Teljesen el vagy merülve a könyvklubod szervezésében? „Már megint a kis projekteden ügyködsz?” Nyilvánvaló: képtelen örülni a sikereidnek, mert veszélyeztetve érzi magát általuk.
Forrás:
Már hónapok óta jártok, és valahogy még egyszer sem láttátok egymást meztelenül? Ha diszkréten megpróbálod felhozni a témát, kitérő választ ad és/vagy könnyűvérűnek állít be? Ezzel a fiúval valami baj van. Nem is az a baj, hogy feltehetően valamilyen „nem hagyományos” szexuális igénye van, hanem hogy titkolja, mi az. Ha képtelen megnyílni előtted, lehet, hogy jobb, ha „barátok maradtok”.
Forrás:
Már ötször szakított veled, remek érzékkel kivárja, amíg nagy üggyel-bajjal feldolgozod a szakítást és akkor jelentkezik újra. Ennek a típusnak a legnehezebb ellenállni, mégis muszáj.