Galéria

3+1 téli sport, amit életedben legalább egyszer ki kell próbálnod!

Forrás:

Ezt leginkább hóernyőzésnek lehetne fordítani, de nem szokás, amennyire mi tudjuk. Azoknak ajánljuk a kipróbálását, akiknek már van egy biztos sí, vagy snowboard tudásuk és szeretik a sebességet! 

Tipp
Forrás:

Kit érdekel, hogy befagy a Balaton? Így is nagyszerű sportlehetőség kínálkozik rajta, - azon kívül, hogy a korcsolyázók minden évben előszeretettel lepik el a partmenti természetes koripályákat-, hiszen a fagyott tavon is lehet vitorlázni! A mozgás mellett pedig egy igazán páratlan élménnyel is gazdagodhat, aki kipróbálja ezt a nem mindennapi vízre (jégre) szállást!

Tipp
Forrás:

A curling ugyan általában fedett jégpályán történik, mégis kimondottan az a téli sport, amit csak a nagy hidegben lehet igazán jól űzni. A pályán átlag 4 fok körül van a hőmérséklet, így joggal érezheted, hogy nem egy szokványos edzőteremben vagy. A curlinget csapatban és jellemzően versenyszerűen játszák, de itthon is kipróbálhatod a Kamaraerdőben, ha többen összeálltok.

Tipp
Forrás:

Egy ilyen jógaórán a kezdő és haladó gyakorlatsorok is előrdulnak, a meghirdetett kurzusnak megfelelően. Közös bennük, hogy a termet, ahol a jóga zajlik, előzőleg 40 fokra melegítik elő, hogy a szervezet méregtelenítése minél gyorsabban és hatásosabban meginduljon. Télen az igazi, mert lássuk be, a nyári időszakban felfűtött terem nélkül is képesek vagyunk így izzadni, a hideg időben azonban még jól is eshet a forró körülmények közti mozgás!

Tipp