Galéria

Így turbózd fel a farmer–pulcsi kombót idén ősszel – 7 tipp, 7 alapdarab

Forrás:
Senki se mondta, hogy a sötétkék farmeredhez királykék pulcsi megy a legjobban. Az is passzolhat néha, de a borongós időben színekre van szükségünk! Éspedig harsány pirosakra, narancssárgákra, amelyek közt előfordulhat a kék és a fehér is – ahogy Lily Alridge modell is viseli.
Forrás: RETRO – 12 775 Ft helyett a Joy-napokon, 20% kedvezménnyel most csak 10 220 Ft!
Forrás: nem csinált semmi különöset, csak a szokásos farmerjához egy oldalt nyíló gallérral ellátott (egyébként megfelelően vastag) pulcsit vett fel.
Forrás: TCHIBO 13 995 Ft helyett a Joy-napok alatt, 20% kedvezménnyel csak 11 195 Ft
Forrás: Egy ilyen kötött lebernyegbe nagyszerű érzés beburkolózni. Alessandra Ambrosio egy könnyű, mintás kardigánt választott, de szinte minden divatház jelentkezett bokáig érő, vastag maxikardigánokkal is.
Forrás: DESIGUAL / DOCKYARD 34 990 Ft helyett a Joy-napok alatt csak 27 990 Ft!
Forrás: A bő szárú nadrágok ősszel is tarolnak. Katie Holmes nagy rajongója ennek a fazonnak.
Forrás: GUESS 32 990 Ft helyett a Joy-napok alatt 20% kedvezménnyel csak 26 390 Ft!
Forrás: Sokkal elegánsabb lesz tőle a megjelenésed, főleg, ha a világos szín a felsődben is visszaköszön. Bethenny Frankel ráadásul vastag zoknit húzott a fehér cipője alá, hogy biztosan ne fázzon.
Forrás: 17 990 Ft helyett a Joy-napok alatt, 20% kedvezménnyel csak 14 390 Ft!
Forrás: például nem tűrte fel a pulóvere ujját, hogy az jól láthatóan kilógjon a kabátujja alól. (A képen épp filmbeli partnerével, Billy Cruduppal igyekszik egy forgatásra.) De kísérletezhetsz több rétegnyi pulóverrel is!
Forrás: F&F 6990 Ft helyett a Joy-napok alatt, 20% kedvezménnyel csak 5590 Ft!
Forrás: Oké, sima, egyenes szárú farmer. Oké, hagyományos szabású feliratos pulcsi. Oké, motoros csizma. Nincs benne semmi különös, igaz? De azért a nadrág stratégiai pontjain megtaláljuk a megfelelő szakadásokat Nina Strauss rockgitáros outfitjében! És aki nem akarja, hogy a szakadt farmerjén bekússzon a hideg, az vegyen alá kellőképpen szexi harisnyát. Például... (lapozz!)
Forrás: MARKS & SPENCER 1850 Ft helyett a Joy-napok alatt, 20% kedvezménnyel csak 1480 Ft!