Galéria

5 dolog, amit tudni akartál Meghan Markle színésznőről, Harry herceg új barátnőjéről

Forrás: Ezen a képen a Briliáns elmékben látható, de Meghan Markle a Förtelmes főnökök című mozifilmben is felbukkant. Ezen kívül több tévésorozatban is játszott kisebb szerepeket, például a 90210-ben (a Beverly Hills 90210 tíz évvel későbbi folytatásában) és a Knight Rider 2008-as felújított változatában is.
Forrás: Meghannek van egy életmódblogja, a The Tig – thetig.com –, amelyen receptek, divat- és szépségtippek, utazási írások találhatók. A Tig a Tignanello nevű bormárka rövidítése.
Forrás: Meghan humanitárius tevékenységéről is közismert: 2016-ban a World Vision Canada nevű jótékonysági szervezet nagykövete lett, és a tiszta vízért folyó kampány keretében Ruandába utazott. Az ENSz nőszervezete, a UN Women rendezvényein is felszólalt. Egy újabb közös vonás Harry herceggel, aki 22 civilszervezetet támogat, köztük egy AIDS-beteg árvákat segítő szervezetet az afrikai Lesothóban.
Forrás: Meghan egyszer már volt férjnél; 2010-től 2013-ig élt házasságban Trevor Engelsonnal, egy produkciós cég tulajdonosával. Ezt megelőzően 6 éve éltek kapcsolatban.
Forrás: Amíg kezdő színésznőként meghallgatásokra járt és várta, hogy megtalálják a szerepek, mellékállásban szabadúszó kalligráfusként dolgozott; kézírásos meghívókat, ültetőkártyákat és más kiadványokat készített. Legismertebb ügyfelei közé tartozott Robin Thicke és Paula Patton, akiknek 2005-ös esküvőjét Meghan kézírásos dekorációi díszelegtek.