Galéria

15 sztárpasi, akinek természetes vörös a haja

Forrás: Eddie RedmayneA dán lány főszereplőjének bőrtónuásról eleve sejthető, hogy vörös az eredeti hajszíne; ennek ellenére, a filmekben inkább szőkés-barnás árnyalatokban láthatjuk.
Forrás: Harry hercegHa lenne egy márka kimondottan vöröshajúaknak, úgy hisszük ő lenne a legtökéletesebb reklámarca!
Forrás: Dohmnall GleesonŐt már több ízben is láthattuk eredeti hajszínével, vagy legalábbis erősen arra hajazó árnyalattal, például az Időről időre című filmben Rachel McAdams partnereként.
Forrás: Benedict CumberbatchÍme az egyik nagy meglepetés! Legalábbis számunkra az volt. Hiszen annyira hiteles Sherlock Holmes szerepében azzal az őrült, fekete sörénnyel, hogy egy percig sem gyanakodtunk rá. ;-)
Forrás: Simon PeggA Mission Impossible filmek Benjije, és a Star Trek Montgomery Scottja is mindig erősen kivehető vörös volt. De ezt egy cseppet sem bánjuk. 
Forrás: Kevin MckiddA Grace Klinika sztárja sem rejti véka alá eredeti vörös fürtjeit, hiszen több filmben is láthattuk már így, természetesen.
Forrás: Michael FassbenderSzámunkra ő a második nagy-nagy sokk! Vagy lehet, hogy csak nekünk nem tűnt fel eddig a filmjeiben a haja árnyalata? Ti tudtátok?
Forrás: Robert RedfordTalán őt kivételnek is lehetne nevezni, hiszen szinte egész pályafutása alatt saját hajszínét viselte, és mindenki így szokta meg, fogadta el. Hogy is lehetett volna másképp, amikor olyan nagy szívtipró volt? :-)
Forrás: Ed SheeranAz énekes le sem tagadhatná vörösségét, és persze szerencsére nem is akarja! :-)
Forrás: Michael C. HallA Dexter sorozat sztárját sem nagyon láttuk még vörösként... Ti hogy vagytok ezzel? 
Forrás: Damian LewisA Homeland sztárja mindig büszkén viseli eredeti színét, és hát lássuk be: baromi jól is áll neki!
Forrás: David Wenham Esetében is pilláztunk néhány percig... Mondjuk az olyan filmekben, mint a 300, vagy a Gyűrűk Ura, nem is várhattuk volna el, hogy ne fesse be a haját!
Forrás: Alan TudykOké, ő is azon színészek táborát erősíti, akiknek pedig sötétebb hajat nem tudunk elképzelni. Nem véletlen, hogy a legtöbb filmjében ő vagy szőke, vagy vöröses árnyalatot visel.
Forrás: Paul BettanyŐt aztán már szinte tényleg mindenféle hajjal láthattuk. Volt albínó szőke; dús, hullámos hosszúhajú szépfiú, a Marvel Visionjeként pedig konkrétan nincs is haja! :D
Forrás: Seth Green Soha, semmilyen körülmények között nem tudnánk neki mást elképzelni, mint a vöröset. Látszólag ő sem magának. És ez így van jól! :-)