Galéria

Kristen Stewart & Annie Clark, azaz St. Vincent

Forrás: Kristen Stewart pár héttel azután, hogy utoljára szakított on-again-off-again barátnőjével, Alicia Cargile-lal, október elején St. Vincent társaságában jelent meg az Egyes nők (Certain Women) című filmje vetítésén, amelyet a New York Film Festival keretében mutattak be.
Forrás: Kristen és St. Vincent itt egy másik filmbemutató afterpartyján láthatók; az American Pastoral című filmnek Stewart egyik legjobb barátnője, Dakota Fanning a főszereplője. A két színésznő a Twilight mozifilm-sorozaton kívül A rocker csajok-ban (The Runaways) is játszott együtt.
Forrás: és St Vincent kézenfogva New York utcáin, október 16-án.
Forrás: Egy újabb randi
Forrás: Ez pedig már a divatbemutató, egyébként a Vogue magazin szervezésében.
Forrás: Kristen és Alicia Cargile alig néhány hete; nyáron a színésznő még azt nyilatkozta, hogy szerelmes volt asszisztensébe. „Amikor egy pasival jártam, folyton úgy éreztem, hogy titkolóznom kell. Olyan volt, mintha karaktereket csináltak volna belőlünk, röhejes képregényhősöket, akik nem is mi voltunk. De aztán elkezdtem járni egy lánnyal. Ha ezt elkezdtem volna titkolni, az olyan lett volna, mintha szégyellném. Ezért meg kellett változtatnom a hozzáállásomat és felvállalni az egészet a nyilvánosság előtt. Már nem kell kettős életet élnem és sokkal boldogabb vagyok” – mondta egy interjúban.