Galéria

5 farmeros trükk a frissítés jegyében, amit hideg időben nyugodtan alkalmazhatsz!

Forrás:
Válassz egy feltűnőbb, színesebb darabot és húzz fel hozzá mondjuk egy mom jeanst vagy egy magas derekú farmert. A cipőválasztás szinte mindegy, mert ez a két ruhadarab együtt már abszolút nyerő párosítás, a lábbeli pedig csak hab a tortán.
Forrás:
Tisztában vagyunk vele, hogy az idő nem éppen egy hajszálvékony textúrának kedvez, de a rétegek szezonját éljük, így miért is ne lehetne ez az egyik elem? Kapj fel egy szép kimonót kedvenc nadrágodhoz, játszadozz a kiegészítőkkel és már kész is vagy.
Forrás:
Sokan szeretik munkába ezt a kényelmes és félig elegáns megoldást. Mi lenne, ha a blézer ezúttal kicsit más lenne? Mondjuk bársonyból, esetleg tarkíthatnák minták is. Mit gondolsz?
Forrás:
Farmer fölé ruhát húzni már rég nem meglepő, így egész nyugodtan kipróbálhatod te is ezt az irányt. Szerintünk pedig még szexibb lehet egy köldök alatt kettéváló ruha, farmerral párosítva.
Forrás:
Manapság nagyon sok szaggatott, vágott változat van a piacon. Ezekre persze nem szükséges költened, hiszen te is elkészítheted saját kedvencedet. Biztos lapul a szekrény mélyén egy olyan régi nadrágod, amit már egy ideje nem vettél fel. Tehát: vágj bele – minden szempontból! Inspirációkból pedig tuti nem lesz hiány!