Galéria

Minek öltözz Haloweenra?

Forrás:

Oroszlán

Büszke és magabiztos vagy, ezért jól illik hozzád a Merida jelmez, de lehetsz Madonna, Daenerys Targaryen, vagy Megara a Herkulesből is.


Forrás:

Skorpió

Heves és szenvedélyes vagy, így hozzád Wednesday Addams, Pocahontas, Katy Perry, vagy Helga jelmeze a Hé, Arnoldból passzol a legjobban.


Forrás:

Kos

Erős akaratú, bátor és függeltlen lányként nincs jobb választás Jázminnál, Wonder Womannél, Lady Gagánál, Arya Starknál, vagy Arielnél.

 

Forrás:

Bak

Intelligens, türelmes, felelősségteljes személyiségedhez legjobban Piton professzor, Kate Middleton és Elsa hercegnő jelmeze passzol a legjobban.

 

Forrás:

Rák

A család az első számodra. Bella Swan, Taylor Swit, vagy Elastagril (A hihetetlen családból) is jó jelmezválasztás.


Forrás:

Bika

Makacs és lojális vagy. Szereted a hagyományokat, de praktikus és türelmes vagy, fontos a család. Minek öltözz? Katniss Everdeennek, vagy Csingilingnek, de lehetsz Rachel a Jóbarátokból, vagy a fekete hattyú.


Forrás:

Vízöntő

Művészi hajlamaid ne rejtsd véka alá! Frida Kahlo, Phoebe Buffay, Angelina Jolie is szuper választások lehetnek jelmezek terén.


Forrás:

Mérleg

Kiegyensúlyozott vagy, ugyanakkor extrovertált. Legyél a Pindúr Pandúrok egyik szereplője, Kim Kardashian, Mary Poppins, vagy Hamupipőke.

 

Forrás:

Ikrek

Kirobbansz az energiától, szenvedélyes és rugalmas vagy. Harley Quinn, vagy Bunny a Sailrol Moonból is jó választás számodra.


Forrás:

Nyilas

Optimista és pozitív tulajdonságaid miatt öltözz Leia hercegnőnek, Rapunzelnek, vagy Miley Cyrusnak.

 

Forrás:

Szűz

Perfekcionista és elemző vagy, folyamatosan tanulsz. Monica karaktere passzol hozzád a Jóbarátokból, de Herminone, vagy Beyoncé is lehetsz.


Forrás:

Halak

Érzékeny és jó barát vagy. Sansa Starknak, Rihannának, vagy Marilyn Monroe-nak is öltözhetsz.