Galéria

6 ruhadarab, amiből érdemes beszerezni a 2016-os változatot

Forrás:
Korábban a magasított talpú cipellők voltak a slágerdarabok, még a sportcipőket is elérte a hullám, aztán valahogy eltűntek a kifutókról és egyre kevesebben gondolkodtak ebben az irányban. Az idei szezonban inkább a bokacsizmák hódítanak majd mindenféle változatban.
Lábjegyzet: Persze ha egy különlegesebb talpas darab tulajdonosa vagy, mondjuk valami bársonnyal borított szépségé, vagy egy ezüstös csodáé, akkor azért vesd be!
Forrás:
Tény és való, hogy manapság már nem sokan éltetik a színes harisnyákat, de még így is többet látni a kelleténél nap mint nap. Mi lenne ha ezt a harsányabb változatot egy kicsit visszafogottabbra cserélnéd? Mondjuk mini pöttyökkel tarkítottra, vagy szimplán csak egy sima fekete mellett tennéd le a voksodat? Esetleg a kis lyukú neccharisnya is egy jó választás lehet.
Forrás:
Kicsit nehezen emészthető a farmerszoknya maxi változata, de azt gondoljuk, egy próbát mindenképpen megérne. Tedd kicsit félre az áttetsző maxiszoknyádat és próbáld ki ezt a '90-es évekbeli trendet.
Forrás:
Mi imádjuk a nagy karimájú kalapokat (így nem is mondunk végleg búcsút nekik), de úgy tűnik a tervezők már kevesebb fantáziát látnak bennük, mint pár évvel ezelőtt. Most éppen a francia sapka hódít, így ha képes vagy fogasra akasztani a kalapodat, akkor mindenképpen szerezz be egy ilyet is a télre!
Forrás:
A test vonalait szigorúan követő alkalmi (inkább mini) darabok már nem annyira népszerűek. Manapság sokkal többet látnak a kellemes, könnyed selyem darabokban, amik pontosan annyit és ott hangsúlyoznak, amennyit kell. Ha fázós vagy, akkor pedig bármikor aláhúzhatsz egy garbót, hiszen most ez a réteg is nagyon népszerű.
Forrás:
Pár éve már jelen vannak, ezek az elől kicsit lógósabb, hullámosan leomló kardigánok, amik angolul szimplán csak 'waterfall cardigan' név alatt futnak. Idén viszont úgy tűnik, a bővebb grunge vonal lesz a nyerő választás, tudod amikben az Olsen ikrek is járnak már évek óta.