Galéria

Milyen spirál való neked?

Forrás:

A sűrű szempillákhoz könnyű textúrájú festéket érdemes választani, hogy ne legyen csomós a végeredmény. Ha a pillák hosszúságával elégedetlen vagy, második rétegnek vigyél fel még egy adag festéket a pillák végeire.

Max Factor False Lash Epic 4399 Ft, a Joy-napok alatt 50% kedvezmény a dm-ben
Forrás:

Ha nem elég dúsak a szempilláid, válassz vastagabb textúrájú és sűrű keféjű spirált: ez a két összetevő együtt remekül vastagítja a szálakat, kitölti a hézagokat. Fontos, hogy teljesen végighúzd a kefét a szempilláidon – ne csak a tövükre kerüljön bőven a festékből, hanem a végükre is!

L'Oréal Paris Mega Volume Hippie szempillaspirál 2990 Ft, a Joy-napok alatt -50% kedvezmény a dm-ben!
Forrás:

Ha pici szemeid vannak, keresd meg a lehető legkisebb fejű, nagyon rövid, szilikonsörtéjű szempillaspirált. Figyelj arra, hogy a legbelső és legkülső pillákat is kifesd, ez optikailag nyitja a tekintetedet. Kicsi szemen könnyen elmaszatolódhat a festék, lepisloghatod a spirált, ezért érdemes vízálló verziót vásárolni.

S.he Stylezone All In One vízálló spirál 1400 Ft, a Joy-napok alatt -50% a dm-ben
Forrás:

Ha nincs időd, türelmed minden napodat szempillagöndörítéssel kezdeni, hogy irányba állítsd a makacs szálakat, keress olyan szempillaspirált, ami a tövüknél emeli meg a pillákat és göndörítő hatása is van. Arra koncentrálj, hogy a pilláid tövére több festék kerüljön, mint a pillák végére, mert a túlzásba vitt festés újra lehúzhatja a szempillákat.

Maybelline Lash Sensational 2499 Ft, a Joy-napok alatt -50% kedvezmény a dm-ben
Forrás:

Ha nem szeretnéd a tartós festést választani, keresd a legsötétebb feketét és azt a kefét, amivel a legprecízebben tudsz dolgozni. A rövid sörtéjű, kisfejű szilikonkefék azért jók, mert ezekkel majdhogynem egyenként tudsz végigmenni az összes pilládon és szépen szét is választja őket.

Alverde False Lashes 1499 Ft, a Joy-napok alatt -50% kedvezmény a dm-ben