Galéria

A hónap legjobb sztársminkjei

Forrás: Emma Roberts

A színésznő tudja, hogy egy izgalmas minta és játékos fonatok mellé szuperminimalista smink dukál: egészségesen ragyogó bőr, nude rúzs, szempillaspirál és egy kevés aranyló szmhéjpúder az alsó pillák tövébe, mintha csak véletlen került volna oda!
Forrás: Sienna Miller

A színésznő egy igazán klasszikus trükkel teszi egységessé a megjelenését: pontosan oylan színű rúzst visel, mint amilyen a ruhája szegélye, ügyes!
Forrás: Cara Delevingne

Két dolog ad karaktert ennek az egyébként neutrális színeket tartalmazó sminknek: az erőteljes szemöldök és a vastag szempillafestés. Ha ez megvan, nyugodtan játsazhatsz a barna és bézs különböző fényességű és árnyalatú variációival.
Forrás: Bella Hadid

A haj és a smink egsége nagyon fontos, ha harmonikus megjelenésre törekszel. Bella modern klasszikus stílusra szavazott, az egyszerű fonatot a középválaszték teszi frissé, míg a tussal kihúzott szemeket az alig észrevehető fehér szemceruza teszi élettel telivé.
Forrás: Diane Kruger

Diane védjegye az egyszerre vagány és finoman bájos stílus keverése, amit a sminkjében is alkalmaz: kiemeli és karaktert ad a tekintetének a barnás-szürkés szemfestés, míg lágyságot kölcsönöz az arcának a rágógumi-rózsaszín szájfény.
Forrás: Emily Blunt

Tévedés, hogy a testszínű ruha bárkit is sápasztana, csupán egy kis színre van szükség az arcon és ellensúlyozzok is. Emily görögdinnye-színű fényes rúzsa pedig azt bizonyítja, hogy nem csak a legvibrálóbb, legélénkebb rúzsok mutatnak látványosan az arcon.
Forrás: Gigi Hadid

Ha netalán maradt néhány felragasztható strasszköved a kilencvenes évekből, akkor vedd el, mert Gigi példája bizonyítja, hogy újra van helye a sminkünkben. Kék és ezüst szemceruzával kombináld!
Forrás: Joan Smalls

Igazi őszi smink, Joan példája bizonyítja, hogy barnás árnyalatot viselhetünk egyszerre a szemünkön, az ajkainkon és pirosítóként is.
Forrás: Karlie Kloss

A modell szikrázó tekintetét a füstös szemfestés mellett a különböző méretű és színű (arany és ezüst) csillámok keveredése adja. Nagyon bölcsen tette, hogy ehhez már csak barackos pírt és nude rúzst adott.
Forrás: Sarah Snyder

Óriási pirospont Sarah-nak, hogy az egyértelmű fukszia ruhához fukszia színű rúzs váalsztása helyett egy ilyen árnyalatú szemsmink mellett döntött. Ami meglepően jól áll barna szeméhez. Ha kipróbálnád, arra figyelj, hogy a felső pillák tövét vékonyan húzd ki fekete tussal is, így elkerülheted, hogy fáradtnak tűnjön a pink színtől a tekinteted!