Galéria

10 párizsi szépség tipp Françoise nénikémtől

Forrás: # Alapszabály: még ha kevéssel is, de sminkben mindig jobban nézünk ki! A természetes szépség is akkor kap figyelmet, ha megtanuljuk jól kiemelni. Úgyhogy legalább egy szempillaspirál drágáim!
Forrás: # Természetes szemöldök. Ha nem akarunk úgy kinézni, mint egy viasz, vagy - porcelánbaba, akkor meg kell hagyjuk a szemünk természetes kontúrját. Ne szedjük túl, mert utána nehéz lesz ceruzával rajzolgatni!
Forrás: # Ne púderozzuk szét magunkat, ha nem akarjuk, hogy úgy tűnjön, álarcot húztunk!
Forrás: # Ha szarkalábak vannak a szemünk körül, jobb ha elfelejtjük a csillogó sminket! Inkább valami natúr, matt festéket vigyünk fel a szemhéjunkra!
Forrás: # A szájkontúrral óvatosan! Ha sötétebbet választunk a rúzsnál, nagyon mű lehet a végeredmény! Inkább hagyjuk a fenébe! 
Forrás: # Nem kell mindig a ruhához sminkelni! Elég, ha a fontosabb eseményekre készülünk ilyen alapossággal! Különben úgy fog tűnni, hogy reggel órákat billegtünk a tükör előtt.
Forrás: # Az igazi szerelem felér egy ráncfelvarrással! Idősen is kisimult lehet a bőröd, ha szeretettnek érzed magad!
Forrás: # 50 fölött már kerüljük a túlzott napozást, vagy szoláriumot! Igazán nem tesz jót a bőrünknek, és veszíthetünk a természetességünkből!  
Forrás: # Évente válogassuk át a sminkes fiókunkat! Soha ne kenjünk magunkra olyan termékeket, amik „még jónak tűnnek”, de már lejárt a szavatosságuk!