Galéria

Borzongj 4 női szerző új regényén! - Garantáltan halloweeni hangulatba kerülsz tőlük

Forrás: Megan Miranda: Minden eltűnt lányHa szeretted a Holtodiglant és A lány a vonatont, akkor ez a kötet lesz az új kedvenced! Az újszerű, visszafelé elmesélt történetben egy kisvárosi bűnügy meglepő részletei bontakoznak ki, minden kiderülő részlettel a történet újragondolására késztetve az olvasót. Nic Farrell tíz éve elhagyta szülővárosát, miután legjobb barátnője, Corinne nyom nélkül eltűnt. Nic-nek nem áll szándékában szembenézni a múlttal, de egy újabb lány eltűnése belekeveri őt is az eseményekbe. Ahogy egyre jobban megismered a történetet, annál világosabb, hogy a lehetséges végkimenetelek közül a legkevésbé rossz is hátborzongató.
Forrás: Gillian Flynn: Éles tárgyakA Holtodiglan és a Sötét helyek szerzőjének korábbi regénye, melyben a fiatal újságírót Camille-t visszaküldik fojtogató szülővárosába, hogy az ott történt gyerekgyilkosságokról tudósítson. A nyomozás és a hazatérés azonban felkavaróbb, mint gondolná. Ha Camille túl akarja élni, nem tehet mást, mint hogy egyszer és mindenkorra összerakja múltja kirakós játékának darabjait. Flynn azért az egyik kedvenc írónk, mert ugyan okosak és viccesek a főhősnői, közel sem tökéletesek, sőt sokszor még csak nem is szimpatikusak, vagyis pont olyanok, mint a valódi nők.
Forrás: Ania Ahlborn: VértestvérekAki a krimi műfajától még borzongatóbbra vágyik, annak ez a horror kötet biztosan elnyeri a tetszését. A Vértestvérek az ’80-as évek vidéki Amerikájában játszódik. Az Appalache-hegység mélyén található egy ház, messze a civilizációtól. A Morrow család lakja, akik magányos, maguknak való emberek, de egyébként senkit nem zavarnak. Épp ezért senki nem megy hozzájuk kérdéseket feltenni, amikor eltűnik egy-egy fiatal lány. Pedig elég lenne csak felásni a környéküket, és Nyugat-Virginia állam legkegyetlenebb gyilkosai lepleződnének le. A tizenkilenc éves Michael is kötelességtudóan részt vesz családja erőszakos tevékenységében, de nem leli örömét benne. Normális életre vágyik, és bízik benne, hogy egyszer meg is kapja. Mikor a szomszédos kisváros lemezboltjában találkozik Alice-szel, azonnal meglátja a kiutat és egy pillanatra elfelejt minden szörnyűséget. Azonban a családja rögtön emlékezteti, hogy hol a helye.
Forrás: Jeanne Ryan: Nerve IdegpályaAmikor a visszahúzódó Vee belecsöppen egy interneten követhető bátorságpróba-játékba, hirtelen azzal szembesül, hogy a névtelen irányítók mindent tudnak róla. Olyan nyereményekkel kecsegtetik, melyek után az EzVagyokÉn oldalán vágyakozott, majd a számára tökéletes pasival, a dögös Iannel szervezik egy csapatba. Először jó mókának tűnik a dolog – a rajongók buzdítására egyre kockázatosabb feladatokat hajtanak végre, egyre értékesebb jutalmakért. De az események komoly fordulatot vesznek, amikor öt másik játékossal egyetemben egy titkos helyszínre irányítják őket, ahol a fődíjért kell harcba szállniuk, s a mindent vagy semmit játékban már az életük a tét. A könyvből Emma Roberts és Dave Franco főszereplésével készült azonos című film, ami szeptember 22-e óta fut a hazai mozikban.