Galéria

Filmek, amik a karrierükért „bármire” képes nőkről szólnak...

Forrás:

Az igen kilátástalan életet élő Joy hosszú évek után sem adja fel álmát, hogy egyszer majd nagyon gazdag és sikeres lesz. Minden szenvedés, lemondás, és nyomorúság közepette is keményen menetel, hogy elérje célját. Éles eszével, két kezével, és eltökéltségével még a családján is képes áttaposni, hogy bizonyítson.
Forrás:

Melanie egy cserfes falusi lányból válik New York egyik legfelkapodtabb és legünnepeltebb divattervezőjévé... De vajon milyen áron? A fiatal nő nem éppen büszke a múltjára, amit gondolkodás nélkül a háta mögött hagyott... De kiderül, hogy sem ő, sem pedig a szíve nem tudja biztosan, mit akar.
Forrás:

Andynek, a frissen végzett főiskoláslánynak halvány sejtelme sincs arról, hogy kivel kezdett, amikor bekerül az istenített Runway divatlaphoz asszisztensnek. Ugyan életét végletekig megkeseríti elviselhetetlen főnöke Miranda, a lány mégis úgy érzi, ez lesz az ő ugródeszkája, hogy megvalósíthassa a karrierrel kapcsolatos vágyait. Így persze látszólag ő lesz Miranda 'csicskája', de vajon megéri neki?
Forrás:

Kate, hogy megkapja a vágyott előléptetést a cégnél, ahol dolgozik, még a véletlenül időutazás áldozatává vált, és így az életébe csöppent 19. századi grófot is képes elcibálni magával egy meghallgatásra, hogy egy zsírszegény margarint népszerűsítsen. De persze Katenek sem csak a karrier fontos, miután Leopold valósággal megbabonázza.
Forrás:

Ellet, a gimi szőke bombázóját elhagyja a pasija, aki politikusi pályára készül. Természetesen nem mással jön össze, mint egy joghallgatóval, így Elle eltökéli, hogy ő is beiratkozik a jogi egyetemre. Az hagyján, hogy fel is veszik, de akkor kezdődik csak az igazi bizonyítás... A többieknek, de elsősorban önmagának.
Forrás:

Hollyt és Ericet egy váratlan tragédia hozza össze, mint szülőket: ők lesznek ugyanis a balesetben elhunyt barátaik lányának gyámjai. Holly sikeres üzletet visz, egy cuki kis reggeliző hely személyében, aminek így le kell állítania bővítési terveit is. Kénytelen elfogadni az általa úgy gyűlölt Eric segítségét, mind az üzletben, mind pedig a gyereknevelésben...
Forrás:

Ugyan ez már nem mai darab, de tökéletesen példázza azt a törekvést, amire egy nő képes, hogyha eltökélt valamit. Sally mindenféle előképzettség és ismeret nélkül jelentkezik ugyanis egy tévécsatornához, ahol ha a fene fenét eszik is, fel akarja küzdeni magát műsorvezetővé!
Forrás:

Margaretet, a jól menő könyvkiadónál dolgozó szerkesztőt, a bevándorlási hivatal ki akarja utasítani az országból. Hogy megtartsa imádott állását, azt hazudja, hogy asszisztense (aki mellesleg tiszta szívből gyűlöli őt) feleségül fogja venni. A férfi bizonyos feltételek mellett belemegy a házasságba, de ez korántsem lesz olyan egyszerű mint gondolták...
Forrás:

Beckyt váratlanul kirúgják a produceri állásából, amiért addigi életében foggal-körömmel dolgozott. Nekiáll újat keresni, s amikor talál, mindent megtesz, hogy megtartsa és sikeressé tegye, amit létrehozott. Még a 'világ harmadik legrosszabb embere' hírében álló, beképzelt műsorvezetőt is kénytelen megnyerni magának, hogy műsora elérje a nézettséget, ehhez azonban a férfival, és nem kevésbé elviselhetetlen kolleganőjével kell nap mint nap ölre menő küzdelmet folytatnia.
Forrás:

Jules egy ruhaküldő webshopot üzemeltető, egyre csak növekvő céget vezet. Nem elég, hogy megkapja maga mellé a 70 éves gyakornok Bent, akit eleinte nem enged a bizalmába; de talán még a cége vezetését is át kell adnia egy szakembernek, hogy megmentse a káosztól a felépített birodalmát, és nem utolsó sorban az egyre romló házasságát is...