Galéria

10 divattal kapcsolatos trükk, amik biztosan jól jönnek majd a hétköznapokon

Forrás:
El se hinnéd, hogy mennyire megkönnyíti a reggeli dolgodat az, ha a ruháidat szín szerint rendezed el a szekrényedben.
Forrás:
A farmerodnak se tesz jót, ha minden használat után mosógépbe dobod. Éppen ezért, ha zavar az esetleges cigifüst, amit egy baráti találkozón magába szívott és nem szeretnéd kimosni, akkor tedd egy (lehetőleg) lezárható nejlonzacskóba és rakd be a fagyasztóba egy éjszakára.
Forrás:
Annyi apró kis gyűrődés van a pólódon, hogy már előre látod milyen hosszú ideig kell majd lelkiismeretesen vasalnod ahhoz, hogy elérd a várt hatást?! Akkor spórolj egy kis időt! Mikor elmész forró fürdőt venni, vidd magaddal a pólódat, akaszd egy vállfára és hagyd a fürdőben lógni miközben a gőz kifejti rajta jótékony hatását.
Forrás:
Több napra elutazol? Csavard fel henger formájúra ruhadarabjaidat, így sokkal több minden fér bele a keretek által megszabott centik közé.
Forrás:
Tegyél a vállfák szélére befőttes gumit, ezzel megakadályozva azt, hogy kedvenc felsőd állandóan lecsúszkáljon. Így nem kell a gardróbod aljában keresned, amikor már egyébként is késésben vagy.
Forrás:
Minden bizonnyal a te fehér blúzod, inged vagy pólód is találkozott már kék tollal, ami egész véletlenül nyomot is hagyott a textílián. A legjobb módszer ez esetben a hajlakk, csak fújd rá a foltra és volt folt, nincs folt!
Forrás:
Talán ez az amit a legtöbben ismertek! Felfut a harisnyád? Semmi gond, tegyél az apró kis szakadás szélére színtelen körömlakkot, ezzel pedig megállíthatod azt, hogy teljesen felfusson a darab és még túléld benne a nap hátralevő részét.
Forrás:
A vörösbor foltok talán a legnépszerűbbek a különféle mosópor reklámokban. Ezeket az apró kis pacákat viszont könnyen eltávolíthatod fehérborral, vagy ecettel is.
Forrás:
Végre a tiéd az a cipő, amivel már hetek óta szemeztél és bár picit szűk volt a lábujjaid környékén azért 'majd kitágul' alapon megvetted? Segítünk! Húzz fel egy vastag zoknit, majd vedd fel a cipőt, kapcsold be a hajszárítót és kezdj el lépegetni a cipellődben 5 percen át. Végül húzd le a zoknikat és tádám.....Máris jobb a helyzet lábujj fronton!