Galéria

Smink hackek későn kelőknek

Forrás:

A legkialvatlanabb arcot is feldobja ez a trükk: highlighteres korrektorral rajzolj fordított hármast az arcodra, ahogyan az Joan Smalls, az Estée Lauder sztármodellje mutatja. Ha van még fél perced, egy bronzosító stick-kel rajzolj egy másik hármast ezzel szemben, úgy, hogy a sötétebb árnyalatok az arccsont alá, a felső szemhéjra és a hajvonalad tövére kerüljenek. Tádám: készen is van a tökéletesen kontúrozott alap!
Forrás:

Sminkelés közben az egyik legmacerásabb és legtöbb időt igénybe vevő lépés az, hogy tökéletesen kihúzd a szemed alul, fölül. Nos, ha ez a vonal nem sikerül, menj még rá párszor a ceruzával (hogy több festékkel tudj dolgozni), majd egy kicsi, gömbfejű ecsettel satírozd el a vonalat és a cicás szemsminket alakítsd át inkább egy ütős füstös szemmé.

Terméktipp: Avon Big and Daring szemceruza – a legerősebb fekete szín, amivel találkoztunk
Forrás:

Ha nem igazán sikerült kialudnod magad, és ez meg is látszik reggel a szemeiden, hanyagolj minden más szemfestéket, csupán egy kis selyemfényű fehéret vigyél fel a felső szemhéjadra és a felső pilláidat fesd ki szempillaspirállal. Ettől felébred a tekinteted.

Terméktipp: Chanel négyes szemhéjpúder paletta – a legegyszerűbb kellék a tökéletes smokey eye sminkhez
Forrás:

Legtöbbünknek nem csak a szemünk alatt vannak sötét karikái, de az orrunk melleti rész is hajlamos a pirosságra: ha ebben a háromszögformában viszed fel a korrektort, ezeket a egyenetlenségeket is lefeded, és az egész arcodat felfrissíted vele.
Forrás:

Ha a felső pilláid közül a külsők lefelé állnak, ne fesd ki őket, vagy addig göndörítsd a céleszközzel, amíg irányt nem változtatnak. A lefelé konyuló pillák ugyanis öregebbé teszik a szemeidet. Szintén segít, ha a szempillaspirált kívülről befelé irányítva, azaz az orrod felé mozgatva viszed fel a pilláidra.

Terméktipp: Maybelline Colossal Spider szempillaspirál – tökéletesen szétválasztja a pillákat
Forrás:

Ha nem vagy rá allergiás, adj egy pici mentaolajat a szájfényedhez! Ez vérbőséget okoz, pirosabbak, teltebbek lesznek tőle az ajkaid.

Terméktipp: Essence volume on! ajakdúsító szájfény – már alapból tartalmaz mentolt, neked nem is kell hozzáadnod!
Forrás:

Azonnali lifting hatást tudsz elérni a szemed körül, ha a fotón bejelölt pontokra viszel fel highlightert: a szemzugodba, a mozgó szemhéjad középső részére és a szemöldököd külső része alá.
Forrás:

Fogj egy rétegelt kontúr- vagy pirosítópalettát, húzz át rajta egy széles vagy legyezőszerű pirosító vagy kontúrecsetet, majd simítsd át vele az arcodat. Így egyetlen ecsetvonással minden a helyére kerül: a sötétebb szín az arccsont alá, a világosabb fölé.

Terméktipp: BE CREATIVE highlighting púderkompakt – a tökéletes struktúrához szükséges árnyalatokkal