Galéria

6 dolog, amit egy pasi sosem tenne meg, ha tényleg tetszel neki

Forrás: Ha valakivel ismerkedsz, és bejössz neki, biztosra veheted, hogy nem hagy lógva. Azaz nem fordulhat elő az, hogy nem szervez veled programot, és csak vársz, hogy egyáltalán mikor fogtok újra találkozni. Ha tetszel neki, nagyon hamar kitalál valamit, ahova elmehetnétek, mert veled akar lenni.

Ha ezt nem teszi, akkor valószínűleg mégsem jössz be neki annyira!
Forrás: Az elején érthető, ha szóba jönnek exek, korábbi szerelmek, de ha valakinek tényleg tetszel, nem fog hosszasan mesélni a régi kapcsolatokról. Azt pedig végképp nem fogod hallani tőle, hogy "milyen csinos a baristalány", még akkor se, ha csak féltékennyé akar tenni. Aki komolyan tervez veled, és nemcsak megtisztel, de többet is akar, letudja az extémát, és nem másokról beszél, hanem téged dícsér és neked bókol.

Ilyen egyszerű!
Forrás: Nincs azzal baj, ha hamar eljuttok a szexig, amennyiben mindketten ezt akarjátok. Korábban mi is írtunk már olyan nők történeteiről, akik az első randin eljutottak a hálószobáig, és elmesélték nekünk, mi lett a folytatás.

A gond az, ha ezt követően nem tudtok beszélni arról, ami történt. Ha egyszerűen nem tudtok nyíltan beszélni a szexről, kerüli a témát, az arra utal, hogy érzelmileg még nem elég érett, és nincs is benne igazán ebben a "kapcsolatban".
Forrás: Ha felnőtt nőként azt érzed, hogy nem tudsz ellazulni a pasi mellett, aggódsz, hogy jó-e így a ruhád, a cipőd, mit fog gondolni, ha összemaszatolod az arcod evés közben... nos, ez esetben valami nem oké. A megfelelő személy mellett ugyanis jól fogod érezni magad, el tudsz lazulni, és önmagad tudsz lenni. Ez a legfontosabb. Ha valaki úgy viselkedik, hogy azt érzed, kábé vizsgázol előtte, úgy nem is lesztek boldogok együtt később sem.
Forrás: Akinek tetszel, keresni fog. Nincsenek taktikák, háromnapos szabályok, egyszerűen csak beszélgetni akar veled, mert vonzódik hozzád. Ha a pasi a randi után napokig nem ír, és te stresszelsz, hogy neked kell ráírni, úgy valami nem okés köztetek. Ez azt jelenti, hogy persze, lehet, hogy tetszel neki, de nem biztos, hogy ennél többet akar.

Mert ha valaki TÉNYLEG komolyan gondolja, akkor annak egyértelmű jelei lesznek.
Forrás: Hiába mondtad el neki többször is, hogy két testvéred van, vagy hogy melyik kisvárosban születtél, egyszerűen nem jegyzi meg? Olyan, mintha nem is érdekelné, amit mesélsz, és inkább a saját anekdotáit mondja? Ez is arra utal, hogy nem érdekled eléggé, és nem áll készen veled egy komolyabb kapcsolatra.

Ne bánd, az Igazi ennek az ellenkezője lesz!