Galéria

16 szórakoztató tweet sztároktól a második Clinton–Trump-vitáról

Forrás: színésznő, akit utoljára a Rossz anyák című vígjátékban láthattunk, nemes egyszerűséggel bocsánatot kér a világ többi részétől.
Forrás: „A te hibád, Hillary, hogy nem fizettem adót. A nők bármit megengednek egy sztárnak” – sommázza eredeti módon Trump adóelkerülését és nőellenes szövegeit J. K. Rowling. 
Forrás: kanadai színésznő egy Trump-ellenes tortát készített a nagy alkalomra.
Forrás: Sztárok és „civilek” egyaránt musicalduettként „értelmezték” azokat a fotókat, amelyek olyan pillanatokban kapták le az elnökjelölteket, amikor éppen egymás szavába vágtak. Itt éppen Alan Cumming skót–amerikai színész poénkodik, de a #debatesongs hashtagre kattintva jó néhány magával ragadó dalszöveget találtok, amelyeket akár énekelhetett is volna Clinton és Trump a vita során.
Forrás: – Csak bennem merül fel ez a kérdés? Miért áll ő még mindig ott? Miért? – kérdezi Michael Moore, a közismerten demokrata dokufilmrendező, aki Oscar-díjat is kapott egy Bush-ellenes filmjéért. 
Jessica Chastain színésznő válasza: – Mert ő egy bully, aki egy 6 éves értelmi szintjén van. Bocs, nem akartam megsérteni a gyerekeket.
Forrás: Már megint baj van Trump mikrofonjával. Csak ostobaságokat hallok kijönni belőle – twitteli George Takei színész, utalva arra, hogy az előző elnökjelölti vitán Trump arra panaszkodott, hogy rossz a mikrofonja.
Forrás: Amikor négy elnök mondja rád, hogy nem vagy való elnöknek – jegyzi meg a Twitteren Whoopi Goldberg. (Valójában öt megválasztott amerikai elnök van életben ebben a pillanatban; közülük Obama, Bill Clinton és Jimmy Carter demokraták és természetesen Mrs. Clintont támogatják. Az már figyelemre méltóbb, hogy az idősebb és az ifjabb Bush is bejelentették, hogy nem szavaznak Trumpra.)
Forrás: tévésorozat-császárnő szerint a világ legjobb tweetje egy amerikai muszlim férfitól származik, aki Trump kijelentésére, miszerint „ha egy muszlimot atrocitás ér Amerikában, egyszerűen jelentse” – azt twittelte, hogy „Ezúton szeretném jelenteni, hogy egy őrült nőket vegzál a színpadon Missouriban”. Mondanunk sem kell, hogy magára Donaldra utalt.
Forrás: Remélhetőleg valaki épp elmagyarázza az egészet Melaniának. (Chelsea Handler színész–humorista)
Forrás: színésznő szerint Trump nem beszél értelmes mondatokban
Forrás: „Retweeteljen, aki ebben a pillanatban a tévé képernyőjével kiabál” (Katy Perry)
Forrás: Most már Amerika-szerte egyetlen gyerek sem akar elnök lenni – twitteli Kumail Nanjiani pakisztáni származású amerikai humorista.
Forrás: színész (A férjem védelmében) Trumppal ellentétben arról szokott beszélgetni az öltözőben, hogy Trump mekkora s...fej. Merthogy Trump az egész nőellenes videót úgy kommentálta, hogy „ez csak férfiöltöző-beli beszélgetés” volt.
Forrás: színész szerint jó lenne, ha a tévéképernyő alsó sávjában mindig kiírnák, hogy az elnökjelölti vitában elhangzott állításoknak egész pontosan mi az alapja.
Forrás: nem túlságosan elégedett a vitával, de véleménye szerint legalább az kiviláglik belőle, hogy mennyire nem „egyformán problematikus” a két elnökjelölt.